facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jean Haasbroek fotograaf

Jean Haasbroek fotograaf

Info

Fotograaf en contentcreator uit omgeving Amsterdam Ik help ondernemers graag met een fraai portret en content voor jouw business en brand.

Geschiedenis

Studio Haasbroek is een studio voor grafisch ontwerp voor print/web, conceptontwikkeling en fotografie in Amstelhoek en houdt zich bezig met het ontwikkelen en implementeren van huisstijlen, het maken van allerhande grafische toepassingen zoals folders, brochures, nieuwsbrieven, advertenties, affiches, websites, banners etc. Daarnaast kan de studio worden ingezet voor de fotografie van producten en portretten in de studio of op lokatie.



"Puur. Echt. Authentiek. Het zijn woorden die vanuit onze drang naar oprechte verhalen in de mode zijn geraakt. Ja, ondanks alle modernemogelijkheden de realiteit te manipuleren, staat de tijdsgeest in het teken van échtheid. We willen échte verhalen van échte mensen die écht wat te vertellen hebben.Maar wanneer is iemand echt? En als iemand het is, hoe laat je dat dan zien?Dankzij een scherp oog, een heldere blik en meer dan twintig jaar ervaring weet ik hoe je dat voor elkaar krijgt. De lenzen van mijn ogen en de lenzen van mijn camera’s zien exact hetzelfde: het pure, echte, authentieke verhaal in jou.Ik leg het voor je vast in foto’s die de wereld vertellen wie je bent en waar je voor staat.Jean Haasbroek#maakhetecht"
Adres: van Dijklaan 22, 1427AE Amstelhoek
Telefoonnummer: 0622957901
Stad: Amstelhoek
Route: van Dijklaan 22
Postcode: 1427AE


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Nicolaii Nicolaii 7 meter This is the art newspage NICOLAII The Dutch Light a from Photographer Dik Nicolai. ...
Recensies
Fantastisch werk van Jean. Ik houd er absoluut niet van om voor een camera te staan maar Jean nam uitgebreid de tijd en creëerde een hele relaxte sfeer. Het was uiteindelijk zelfs lastig om de foto's uit te zoeken want er zaten veel goede foto's tussen! Ben heel blij met het eindresultaat.
''Jean Haasbroek is een lenskunstenaar. Wat je voelt, wie je bent, wat je voor ogen hebt qua idee, hij krijgt het voor elkaar om het echt, rauw en in your face op beeld te vangen. Kijk maar naar z'n foto's, die zeggen genoeg. Wat ook heel fijn was aan onze shoot: Jean denk met je mee. En dan niet meedenken zoals dat wel vaker te pas en te onpas wordt gezegd, nee, écht meedenken, op een manier waar je iets aan hebt. Je merkt daarbij duidelijk dat 'ie over lichtjaren aan ervaring heeft opgebouwd.''
‘Jean Haasbroek, top vormgever en fotograaf. Op het gebied van vormgeving, huisstijlen, logo’s, webdesign, etc. vind Jean altijd een bijzonder heldere en verrassende invalshoek. Het ‘dat ik daar niet zelf opgekomen ben’ gevoel. Jean heeft een aangeboren gevoel voor communicatie. Zakelijk en emoties effectief aan elkaar laten versmelten tot een heldere communicatie strategie is een van zijn kwaliteiten. Zijn fotografie is daar een professionele en bijzondere aanvulling op. Alles onder één dak. Tot in de puntjes verzorgd. Dat Jean daarnaast ook een zeer prettig mens is maakt het extra speciaal om met hem te werken.’
Jean is al enige jaren onze vaste fotograaf en grafisch ontwerper. De samenwerking met Jean verloopt altijd erg ontspannen en prettig. Hij doet moeite om een indruk van de wensen en sfeer bij de klant te krijgen en balanceert dat met zijn eigen inbreng waardoor een fris en strak resultaat ontstaat. Jean is heel service-gericht en hij doet zijn werk met een prima prijs-prestatie verhouding.
Als art director weet je meteen dat je goed zit bij Jean. Hij is breed geinteresseerd, breed getalenteerd en zeer breed kundig. Hij liet me ooit een foto zien van een prachtige stalen kachel die hij ontworpen, gecut, gelast en geplaatst had, ik bedoel maar. Zijn subtiele maar zeer trefzekere regie heb ik laatst ervaren toen ik niet naast , maar voor zn camera stond, als model. We hadden elkaar een flinke tijd niet gezien. Het was meer een gesprek dan een shoot. Met zelfs van mijn kop een fantastisch resultaat. Dat kunnen maar weinig mensen.
Met Jean zijn enthousiasme en charisma heb ik voor het eerst met plezier voor de camera gestaan! Ik heb altijd een hekel gehad aan het maken van foto’s en ik heb alles behalve gevoel voor poseren. Ondanks dat ben ik echt superblij met de resultaten omdat deze mijn echte ik laat zien en plaats ik 'm met trots op mijn profiel!
Voor ons bedrijf Quanza Engineering op zoek naar een fotograaf die de sfeer van ons bedrijf op de juiste manier wist te vangen. Jean Haasbroek heeft dat op een mooie, professionele manier weten te doen: het vertrouwen van onze mensen in hem geeft een helder en duidelijk beeld van de hart en kracht van ons bedrijf. Zijn makkelijke en relaxte manier van benaderen, laat toe dat men zich ook voor portretfotografie makkelijk opensteld. Zijn werk is bijzonder en niet alledaags wat ook bijdraagt aan onder andere een prachtige website. Voor ons absoluut preferred supplier. Marian Helsloot Office Manager Quanza Engineering BV
Als opdrachtgever is het bijzonder prettig om begrepen te worden. Jean verstaat niet alleen zijn vak, maar ook zijn klant. Vanaf het prille begin is direct helder hoe zaken tot stand moeten komen. Naast het serieus nemen van het werk en topproducten leveren, kan er met Jean veel gelachen worden. Naar mijn mening een erg belangrijke plus.
Als op de foto gaan niet je hobby is, zoals bij het geval dan zit je bij Jean op zijn plek. Hij stelt je op je gemak, creëert een prima sfeer en denkt mee over hoe je je zelf het beste kan presenteren. Klasse fotograaf !!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid