facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor JE Healthmate

JE Healthmate

Info

Ervaar óók hoe fijn het is om zelf meer uit je gezondheid te halen! Ik help je :-)

Adres:
Telefoonnummer: +31610783535
Stad: Zwartemeer


Recensies
Ik ben onzettend ontzettend tevreden over Nuria. Ze heeft, na een aantal metingen, een voedingsschema voor mij en samen met mij opgesteld en mij de nodige supplementen geadviseerd. Dit omdat ik best wat tekorten en een verstoorde darmflora had. Dankzij haar beter inzicht gekregen in de werking van mijn lichaam en gezonde voeding, maar vooral wat gezonde voeding met mijn lichaam doet. Ik voel me topfit en eet lekker zeer bewust. Nuria denkt altijd in oplossingen en respecteert weloverwogen persoonlijke keuzes. Ze is zeer deskundig en ik heb veel vertrouwen in haar. Daarbij is ze ook nog eens een ontzettend lief persoon. Ik heb in haar mijn nieuwe huisarts gevonden.
Wat een Topper ben jij! Dmv gezonde voeding, combinatie met voedingssupplement, inzicht en jouw steun, meer dan 12 kg afgevallen, in 12 weken Super!middels deze aangepaste lifsyle voel ik mij Super fit. Volg nu Pilatus bij jouw elke week, is een uitdaging en ontzettend leuk! Zeker een aanrader. Daarom Nuria 5* Jij bent mijn Topper!
Als je wilt sporten is Pilates zeker een aanrader. Nuria begeleidt je op een professionele en prettige manier. Je komt terecht in een gezellige groep voor jong en oud.
Beste Nuria mama Ik wil je enorm bedanken dat je mij hebt geholpen om zoveel inzicht in voeding en mijn lichaam te krijgen. Dikke 5 sterren Kusjes je liefste zoon meest aantrekkelijke zoon Elian,
Darmtherapie bij nuria gehad , met ondersteuning van supplementen en andere voeding eten , ik voel me herboren , ontzettend bedankt nuria .
Super leuke lessen, en aardige lesgever ik ga er altijd met veel plezier erheen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid