facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor JE automotive

JE automotive

Info

Auto bedrijf voor reparatie, inkoop en verkoop.



"JE automotive richt zich als middelgroot autobedrijf op potentiële klanten die een goede auto willen kopen, service zoeken voor reparatie en onderhoud. Wij bieden een goede status, zekerheid, veiligheid, prijstechnisch aantrekkelijk en comfort van de auto’s.We zijn ingericht als volledig servicepunt om alle problemen met uw auto te kunnen verhelpen."
Adres: Tasveld 26a, 3417 XS Montfoort
Telefoonnummer: 31348467777
Stad: Montfoort
Route: Tasveld 26a
Postcode: 3417 XS


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Occasions Montfoort, Automotive occasions, Je automotive review, Millers montfoort, Autobedrijf Montfoort, Automotive betekenis, Miltenburg Montfoort, Tasveld Montfoort
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bookholt BMW-specialist Bookholt BMW-specialist 692 meter We zijn erg tevreden over deze garage. Hebben ervaring met onderhoud en aankoop, beid...
Autotaal Montfoort Autotaal Montfoort 762 meter Vandaag een occasion gekocht bij deze garage. Fijne sfeer, kennis van hun vakgebied e...
Opel Opel 2 km Ik ben hier super fijn met creatief en hulpvaardig maatwerk last minute aan nieuwe ru...
Autobedrijf van Oostrum Autobedrijf van Oostrum 3 km Goede garage, eerlijke prijzen en erg vriendelijk.
Recensies
Mooie nette gla mercedes gekocht. Nette man vriendelijk. Reparatie zet voor lekke band nog naar gestuurd .
Het is een topbedrijf! Ze zijn heel erg professioneel en ervaren. We hebben een uitstekende service gekregen. Ze zijn heel positief. Had tientallen keren gebeld nadat we de auto hebben gekocht, en elke keer kreeg ik antwoord op mijn vragen. Is zeker een aanrader!
Na het vriendelijke en snelle contact met Jorn via Marktplaats ben ik gaan kijken bij een Audi A3. Ik werd vriendelijk ontvangen en kreeg de tijd en ruimte om rustig de auto te bekijken en te ontdekken. Jorn heeft alles goed op orde en weet hoe die optimaal service kan verlenen aan zijn klanten, het zijn de details die het verschil maken. Zeer tevreden en ik kom zeker weer een keer terug!
Een paar week geleden ben ik gaan kijken voor een Bmw 1 serie bij JE Automotive. ik werd vriendelijk geholpen en ik kreeg de tijd om de auto even helemaal langs te lopen en uiteraard een rondje erin te rijden! De auto zag er super netjes uit en ik had een erg goed gevoel bij de garage! 3 week geleden heb ik de Bmw opgehaald. JE Automotive is een erg mooi en netjes bedrijf! Bedankt voor de goede service !
Ik heb februari 2020 een Seat Leon ST gekocht bij dit bedrijf. Zeer goede communicatie, afspraken worden nagekomen en alles vanaf het eerste contact tot een klein probleempje met de DSG na de garantie periode is keurig verlopen.
Een man met oog voor klasse auto's dit mag zeker gezegd worden, ook beschikt hij over veel kennis en de juiste apparatuur. Vriendelijk ontvangst totaal niet opdringerig of iemand die je een ongemakkelijk gevoel laat krijgen. Zeker een aanrader om hier een auto te kopen!
Bij JE Automotive vonden we de auto die we zochten. In zeer goede staat en rook als nieuw: nergens was te zien dat de auto toch al wat jaartjes meeliep en wat kilometers had gelopen. De passie voor auto's straalt er hier aan alle kanten vanaf. Je merkt het verschil tussen een simpele handelaar en JE Automotive, waar ze met hart & ziel met auto's werken. Het is zonde dat het voor ons niet om de hoek is, anders hadden we de auto ook hier in onderhoud gedaan. Wij hebben inmiddels al flink wat kilometers met heel veel plezier afgelegd. Wie weet, tot over een paar jaar als we toe zijn aan een volgende stap!
Jorn heeft ons uitstekend geholpen ! We hebben een Mercedes C63 s AMG gekocht en zijn in het hele traject goed geholpen en hebben veel extra aandacht gekregen. Ook ivm inlichtingen voor verzekeringen en onderhoud kun je hier terecht met een uitstekend resultaat, ook neemt Jorn alle tijd om de functies van de auto uit te leggen ! Wij blijven hier zeker vaste klant !
Vorige week mijn nieuwe Audi A3 opgehaald, zeer tevreden over de manier van zaken doen. Goede service en auto zag er top uit. Goede inruil prijs voor mijn eigen auto ontvangen en binnen een week alles in orde gemaakt.
Een uitstekende service en advies. De eigenaar Jorn neemt tijd voor het gesprek met zijn klanten. Een prachtige werkplaats met prachtige auto's. Esthetisch heeft hij oog voor detail en straalt het bedrijf professionaliteit en betrouwbaarheid uit
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid