facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor JD-Security Systems Rheden

JD-Security Systems Rheden

Info

opzoek naar een betaalbaar en goed werkend alarmsysteem of camerasysteem? dan bent u bij JD-security systems aan het juiste adres.

Geschiedenis

JD-security systems gevestigd in Rheden krijgt dagelijks nieuwe klanten bij. Jelle van Asperen eigenaar van JD-security systems zegt het volgende: Onze huidige en nieuwe klanten zijn onze visite kaartjes. Door veel mond op mond reclame breid onze klanten kring uit. Onze klanten zijn voor ons belangrijk want door hun is ons werk mogelijk. Door het vertrouwen in onze werkzaamheden, kwaliteit van de beveiligingssystemen bieden wij klanten 3 jaar garantie op onze producten in plaats van standaard één jaar. wij vinden dat voor iedereen toegankelijk moet zijn een beveiligingssysteem te kunnen kopen dus wij houden onze prijzen laag. Waarom kiezen klanten voor JD-security systems? Wij geven de klanten eerlijk advies over voordelen en nadelen van verschillende producten want elke woning of bedrijfspand is anders en daar dient een geschikt systeem geplaatst te worden helaas zien wij bij nieuwe klanten dat er verkeerde beveiliging producten gebruikt worden. Heeft JD-security systems ook een grote voorraad? Onze voorraad is beperkt alleen garantie producten aangezien bijna maandelijks betere beveiligingssystemen op de markt komen, Dat wil niet zegen dat de geplaatste systemen slecht zijn maar zo gaat dat eenmaal in de beveiliging business, En wij willen onze klanten nieuwste van het nieuwste aanbieden en geen oudere producten. Hoeveel mensen werken bij JD-security systems? Bij ons werken één sales met veel product kennis en installatie ervaring dus ook in drukke tijden mee op pad als monteur, één van de administratie en klanten contact, ik zelf als eigenaar en monteur want zelf beveiligingssystemen aanleggen blijf ik nog het leuks vinden. Wat is onze doel? Veel mensen een veilig gevoel geven, Dat de klanten tevreden zijn over onze werkzaamheden die wij hebben verricht en de service, Betaalbaar voor iedereen.
.

Wilt u de mogelijkheden weten wat JD-security systems voor u kunnen betekenen?
Neem dan gerust contact met ons op.

[email protected] (Algemeen)

[email protected] (Directeur&Sales)
06-290 2474 43
t.devries@jd-securitysystems (Sales)
06-227 763 28

Of bezoek onze website: www.jd-securitysystems.nl



"JD-security systems adviseert, installeert en beheert veiligheidsmaatregelen voor zowel particulieren als bedrijven. Als specialist bieden wij niet alleen de beste beveiligingsproducten en diensten, maar denken wij ook actief met u mee over de meest effectieve oplossing voor uw situatie."
Adres: grindheuvel 1, 6991 KB Rheden, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0629024743
Stad: Rheden
Route: grindheuvel 1
Postcode: 6991 KB


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 14:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Parkpoint Benelux Parkpoint Benelux 460 meter Goede en professionele service. Vakbekwaam een vriendelijk personeel!
Bewakingsdienst Oost Nederland Bewakingsdienst Oost Nederland 461 meter Bewaking,beveiliging, toezicht, veiligheid.
PronkWerken PronkWerken 600 meter Jorrit Pronk heeft ons de laatste jaren al regelmatig uit de brand geholpen. De ene k...
Roelofs Engineering Roelofs Engineering 2 km Vaklui met hele mooie auto's. De kenners weten hen te vinden...
Recensies
Contact gezocht met JD-Security Systems om 2 camera's te laten plaatsten. Contact ging zeer goed en al minder dan een week later werd alles geïnstalleerd. Goed geadviseerd, professioneel, top kwaliteit & betaalbaar. Zeer tevreden over JD-Security Systems en raad hun iedereen aan!
Goede service en komen afspraken na. Goede kwaliteit camera's en fijne mensen.
Zowel zakelijk als privé meerdere camera's draaien, en met tevredenheid! Goede en snelle service, en prima kwaliteit. AANRADER !!!
Echt top, thuis een camera systeem hangen nu en werkt super. Top service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid