facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor JD Autos

JD Autos

Info

Verkoop, Reparatie en onderhoud voor alle soorten en merken auto`s

Adres: L.J. Costerstraat 5C, 8141GN Heino, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0627548341
Stad: Heino
Route: L.J. Costerstraat 5C
Postcode: 8141GN


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: Autosalland, Auto Salland Wijhe, ATM Auto's, Putten auto, Auto kopen Olst, ATM Auto's Wijhe review, Volvo Wijhe, Holterman Auto's
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autoservice Heino Autoservice Heino 247 meter Prima garage! Vriendelijk personeel, met veel deskundigheid wat betreft alle merken a...
Aart Camperinbouw Aart Camperinbouw 250 meter Wij zijn vandaag super goed geholpen geweest! Tijdens onze trip kregen we plots probl...
Recensies
Bied een Toyota Landcruiser aan waar de wielen buiten de carrosserie uitsteken en je hiermede nooit door de keuring komt, wat is dan de oplossing, deze auto wordt verkocht in opdracht van een klant, hiermee wordt getracht onder de aansprakelijkheid uit te komen, daar het natuurlijk niet zijn auto zou zijn geweest, leuk geprobeerd maar het zegt al wat voor bedrijf het is
Heb onlangs een Volvo V60 gekocht goede informatie gekregen, fijne auto,kundige verkoper, en een goede service. Aanrader !
Onlangs heb ik een Volvo V60 gekocht bij Jury. Ik heb hem leren kennen als een nuchtere vakman die weet waar hij het over heeft. De werkplaats is netjes en goed uitgerust. Tijdens de verkoop heeft hij zich meegaand opgesteld, behalve over de prijs. Die was namelijk al erg scherp en er mankeerde werkelijk niets aan de auto. Voor de auto die ik inruilde heeft hij mij een goede prijs gegeven. Kortom, een aanrader voor iedereen die een auto wil kopen of laten onderhouden.
Vandaag een Volvo C 30 gekocht bij JD Auto's, Wat een supper nette orginale Nl auto, Hele vriendelijke verkoper die op zondag toch voor ons tijd heb vrijgemaakt om de auto te komen bekijken En Proef rijden, En we waren meteen verkocht. Vriendelijk bedankt voor de service en voor de supper nette Volvo C 30.
In eerste instantie was ik tevreden over dit bedrijf, maar na afhandeling van het terugnemen van mijn in februari '18 gekochte Volvo 1.6 C30 drive 2009 die nu te koop staat, voel ik me verplicht mijn ervaring te delen. Auto werd onlangs, na blijvende klachten van mijn kant motor viel vijf keer uit op de snelweg door onverklaarbare reden + vochtprobleem teruggenomen voor te laag bedrag, los van de hoge kosten die ik binnen die zes maanden had. Maar dan was ik er wel van af, aangezien ik er veel ellende en kosten van had. Auto zou naar het buitenland gaan handel, niet in verkoop vandaar lage bedrag. Nu staat hij toch gewoon weer te koop, terwijl hij destijds het probleem niet kon verhelpen! En ja, de vraagprijs ligt een stuk boven het bedrag dat ik kreeg. Of er is een wonder gebeurd, of deze zaak klopt van geen kant.
De distributieriem van onze pas gekochte Mitsubishi Space Star is na 10.000 km geknapt. Gevolg: motor kapot en auto afgeschreven. De garage waar wij de auto hebben gekocht heeft navraag gedaan bij JD Auto's die de distributieriem had gemonteerd. JD auto's geeft niet thuis. Er heeft een keuring plaats gevonden door een onafhankelijke keurinstantie, echter het keuringsrapport - na veelvuldig vragen aan JD Auto's - nooit ontvangen. Toen zelf de keuringsinstantie maar gebeld met de vraag of ik een kopie mag ontvangen. Bericht van de keuringsinstantie: de inspecteur heeft nooit schriftelijk een oordeel kunnen vellen omdat JD Auto's zelf aan het sleutelen/prutsen is geweest voordat de inspecteur kwam. Dat is al geen goed teken natuurlijk. Vervolgens heeft JD auto's geen verantwoordelijkheid genomen, geen oplossing geboden, helemaal niets! Een flinke financiële strop voor ons. Absoluut geen aanrader dus!
Prima auto gekocht via JD Auto's Ik rijd nu ruim drie jaar en 100.000 km met deze auto. In deze drie jaar onderhoud en apk laten doen bij JD auto's Altijd snel en op tijd geholpen. Met de auto nooit geen probleem gehad en heel schappelijke rekeningen voor het onderhoud.. Tussendoor nog twee dingetjes laten repareren. Richtingaanwijzer waarvan het relais kapot was , dit werdt ter plekke goed gerepareerd en de accu vorige winter laten vervangen Ik kan er altijd terecht Prima tevreden.
Zeer goede garage, ik ben door de eigenaar goed geholpen met de aankoop van een Suzuki. Goede prijs, garantie mogelijk en of grote beurt. De garagehouder komt betrouwbaar over en houd zich netjes aan de gemaakte afspraken. Kortom ik ben zeer tevreden over mij aankoop bij JD auto’s.
Wezen kijken voor een golf 7 GTD met als eerste indruk nette auto, maar bij aankomst voor bezichteging is er duidelijk een schade auto geweest waarvan heel de voor bumper scheef staat en in de motor ruimte duidelijk dat ermee gerotzooid is Kortom een Vuile OPLICHTER!!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid