facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor JC Suurmond & zn. Belastingadviseurs

JC Suurmond & zn. Belastingadviseurs

Info

J.C. Suurmond & zn. helpt expats in het buitenland en Nederland met hun belastingaangifte en adviseert inzake een verstandige tax planning.

Geschiedenis

J.C. Suurmond & zn. Belastingadviseurs weet al meer dan 30 jaar lang de weg te vinden in de belastingwetgeving. Hierbij staan uw belangen centraal. Met onze expertise loodsen we u op de gunstigste wijze door de fiscale en financiële materie. Het kompas in ons logo geeft dit symbolisch weer: door het maken van juiste keuzes bereiken we voor u het beste resultaat. Zo besparen we u geld, zorgen en tijd. Een hele belasting minder!

Adres: Jupiter 65, 2685 LV Poeldijk
Telefoonnummer: 0031 (0) 174-244725
Stad: Poeldijk
Route: Jupiter 65
Postcode: 2685 LV


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Anno Rasheed, Internationaal belastingadvies particulier, Belastingadviseur emigratie, Belastingadvieskantoor, Internationaal fiscaal advies, Amerikaanse belastingadviseur
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Westlandse Investeringsmaatschappij Westlandse Investeringsmaatschappij 2 km Wij zijn participatiemaatschappij die initiatieven in het Westland helpen om op te st...
E-Payroll E-Payroll 2 km Zorgt voor meer ergernis dan oplossingen.
Recensies
Suurmond belastingadviseurs hebben me geholpen met fiscale zaken bij een emigratie naar Brazilië. Na de factuur te hebben betaald, had ik nog wat kleine vragen, waarvan ik dacht dat deze zeer makkelijk te beantwoorden waren. Een tijd later kreeg ik nog een factuur van meerdere uren. Ik had het netter gevonden als richting mij even gewaarschuwd was dat ze er zoveel tijd in gingen steken en ik dus nog een flinke factuur kon verwachten, want dat had ik niet verwacht. Ik werk zelf ook als adviseur maar op een ander gebied, en als ik ergens tijd in ga steken laat ik altijd van te voren de klant weten dat een factuur verwacht kan worden.
Buitengewoon tevreden met de afwerking van ingewikkelde en zeer diverse belastingzaken en aangiftes in verband met emigratie naar Zweden. Lastige kost voor ons als leken die steeds en zeer snel voor ons in duidelijke taal werd uitgelegd. Kortom; wij zijn zeer tevreden klanten niet op het laatst vanwege de persoonlijke benadering. Hartelijk dank Sander Suurmond. Wij blijven graag nog jarenlang van uw expertise gebruik maken!
Na 8 jaar midden oosten kwamen we weer terug in Nederland. De aangifte leek ons nogal gecompliceerd en hebben we uit handen gegeven. Dankzij de kennis en kunde van Suurmond kregen wij nog een leuke meevaller die we zelf waarschijnlijk niet hadden kunnen vinden. Bedankt voor de goede service.
Professioneel en attent door iedereen die ik gesproken heb bij J.C. Suurmond & zn. Belastingadviseurs, van het eerste contact tot het laatste contact. Bijgestaan door Lennart: vakkundig, snel en erg attent. Aan te raden!
Ik heb elke keer dat ik het zocht, relevante en snel hulp gekregen van Lennart Suurmond. Lennart en zijn team zijn een echte aanrader.
Mijn vraag over belasting betalen na emigratie is zeer snel en professioneel beantwoord. Ik heb veel gehad aan het snelle schakelen van dhr. Sander Suurmond. Dank daarvoor.
Ik werd geweldig geholpen door de heer J.C. Suurman. Dit deed hij door mij snel en erg duidelijk mijn vraag te beantwoorden. Ik raad zijn services dan ook met 5 sterren aan!
Duidelijke adviezen, zeer prettig contact. Zeker aan te bevelen!
Sander gaf mij snel een kristalhelder antwoord, zodat we weten welke stappen we moeten zetten om de zaken goed te regelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid