facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor JBM Promotion

JBM Promotion

Info

We specialise in album and tour promotion for bands in (progressive) rock & metal.

Adres: Bakkerstraat 39, 5554 EC Noord, Noord-Brabant, Netherlands
Stad: Noord
Route: Bakkerstraat 39
Postcode: 5554 EC


Recensies
Leugenachtig onbetrouwbaar bedrijf! Tot 2 maal toe heeft VidaXL via Packs een pakketje naar mij verzonden. Zou dan door JBM Koeriers bezorgd worden. Beide keren voor niets zitten wachten. De bezorger van JBM Koeriers beweren dat wij beide keren niet thuis waren terwijl we aan het wachten waren op de bezorging. Ook hebben ze geen code in de brievenbus achtergelaten kan ook niet als de bezorger liegt dat hij aan de deur is geweest. Zeer onbetrouwbaar bedrijf!!
Kon niet thuis zijn op aangegeven bezorgtijd, maar ik kon ook niet een andere afspraak maken of de tijd veranderen. Dus niet-thuis-briefje gekregen. Nieuwe afspraak gemaakt via site, geen bevestiging via mail. Op nieuwe bezorgdag met ze gebeld, want alles was onduidelijk. Zeer ongeïnteresseerde medewerker aan de telefoon die me eigenlijk niks kon vertellen, behalve dat het pakketje vandaag toch aan moest komen. Niks ontvangen natuurlijk. Slecht bedrijf.
Jammer dat ik geen 0 sterren kan geven, ontzettend slecht, geen bezorging op momenten waar ik thuis was, en dan verontwaardigd reageren als er na de derde poging dat er niets is bezorgd, ik er geen vertrouwen meer in heb.
Prima service. Alles zelfs een dag eerder keurig afgeleverd in Italië, voor een scherpe prijs. Dank!
Bizar slechte service! Was op de afgesproken tijd aanwezig op adres maar geen koerier gezien of een code gekregen om te tracken. Via de telefoon proberen te achterhalen wat er misging met het bezorgen maar kreeg bijzonder weinig informatie over hoe en waarom. "Het is simpelweg zoals het is" was het antwoord. Vervelende houding en geen service > niet in zee mee gaan!
Verwachten dat je de hele dag thuisblijft voor een plant. Tijdschema amehoela. Onvriendelijk.
nog nooit zo'n slechte service meegemaakt. wat een waardeloos bedijf.
We hebben jbm koeriers uiteindelijk niet hoeven gebruiken maar ze hebben ons wel goed geholpen met het voorbereiden van een spoedzending van twee autobanden naar Italie. Binnen een paar uur was de dienst opgelijnd voor bezorging de volgende dag. Het was op het laatste moment niet meer nodig omdat een lokale garage de banden toch kon krijgen.
Als je echt weg piraten wilt die zich niet schromen om medeweggebruikers van de weg te duwen kies vooral dan voor JBM. Bumper kleven, veel te hard rijden en je van de weg afduwen om je voorbij te kunnen zijn enkele methodes om je pakketje snel te leveren. Dat heeft de bestuurder van onderstaande foto er allemaal voor over. Vandaag op de A15 bij ochten rond 1800 uur.
Bezorger die geen briefje heeft achtergelaten voor het maken van een nieuwe bezorgafspraak, terwijl dat wel in de mail zo beschreven staat. T&T plus postcode kan niet teruggevonden worden in het systeem bij het online invoeren. Bellen naar de klantenservice is alsof je met een kind van 12 praat, denkt niet mee en weet niet wat service verlenen is. Pakketje is overigens uitgezet door Packs, van wie ik wel beter had verwacht dan dat ze het door deze flutorganisatie laten bezorgen...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid