facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor JB Betonboringen

JB Betonboringen
Adres: Gouwsingel 20, 1566 XB Assendelft, Nederland
Telefoonnummer: 06 31001814
Staat: Noord-Holland
District: Zaanstad
Stad: Assendelft
Route: Gouwsingel
Huisnummer: 20
Postcode: 1566 XB


Openingstijden

maandag: 08:00–17:00
dinsdag: 08:00–17:00
woensdag: 08:00–17:00
donderdag: 08:00–17:00
vrijdag: 08:00–17:00
zaterdag: 08:00–17:00
zondag: Gesloten

Recensies
Klaas en Brenda, HeemskerknnSuperblij met Jordi van JB boringen. I.v.m. het aanbrengen van Tonzon vloerisolatie door Jopies Heemskerk werd ons JB Boringen aanbevolen voor het maken van een kruipluik in de woonkamer. In de betonnen vloer is door Jordi op een zeer vakkundige manier, zonder teveel overlast, het kruipluik gemaakt. Ook heeft hij 2 kruipluiken, voorzien van dikke isolatie, in onze gang vernieuwd en keurig passend gemaakt. Al het beton afval werd netjes meegenomen en de ruimte schoon achtergelaten. JB Betonboringen is wat ons betreft een echte aanrader voor alle beton werkzaamheden waar je vakmensen voor nodig hebt.nnBedankt Jodi.
Vakwerk, op tijd, goede communicatie! Heel erg blij dat Jordi en zijn collega hebben kunnen frezen in beton. Ook extra werk heeft hij meegepakt. Ik kan zijn diensten aan iedereen aanraden!
Jordi en zijn team hebben echt heel netjes een nieuwe trapsparing gezaagd en de oude vlizotrap dicht gestort met beton. Het zijn echte toppers! Komen hun afspraken na werken snel en hebben alles bezemschoon achtergelaten. Mensen die erover twijfelen zeker ervoor gaan!
Superblij met de werkzaamheden die door Jordi en zijn team zijn uitgevoerd. Jordi is vriendelijk en denkt graag mee. Nadat het trapgat gezaagd was, hebben ze alles zeer netjes achtergelaten. Ook de trap is perfect geplaatst en prima afgewerkt. Dankjewel! Heel erg blij mee.
Super blij met Jordy en zijn team van JB Betonboringen. Vaste trap realisatie naar zolder. Goede en snelle communicatie. Goed advies en meedenkend. Toppers gewoon. Zoals wij het noemen een trappenman geregeld ook super gecommuniceerd met Jordi.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid