facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jazzcafé Dizzy

Jazzcafé Dizzy

Info

Jong en oud vinden al jaren hun weg naar Dizzy. Het toonaangevende jazzcafé is een Rotterdams begrip en staat garant voor een heerlijke dag uit.

Geschiedenis

Dizzy Jazzcafe, best jazzclub in town for over 40 years! Live music (jazz, soul, funk, world, hip hop, spoken word) 4-5 days a week. Spring-summer: Dizzy Jazz Garden open (drinks, food, acoustic concerts). Wanna play @ Dizzy? https://www.facebook.com/groups/dizzytv/

Adres: 's-Gravendijkwal 127 a, 3021 EK Rotterdam
Telefoonnummer: +31 (0)10 477 30 14
Stad: Rotterdam
Route: 's-Gravendijkwal 127 a
Postcode: 3021 EK


Openingstijden

Maandag: 12:30 - 23:30
Dinsdag: 12:30 - 01:00
Woensdag: 12:30 - 01:00
Donderdag: 12:30 - 01:00
Vrijdag: 12:30 - 02:00
Zaterdag: 12:30 - 02:00
Zondag: 12:30 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: jazzcafé dizzy geplande evenementen, dizzy rapper, dizzy menu, bird rotterdam, jazz cafe, dizzy band, dizzy jazz, dizzy apex
Recensies
Kwam hier met oud en nieuw. Van de 2 serveersters was er 1 zo ziek dat ze bijna flauwviel toen een klant per ongeluk tegen haar aanstootte, ze kon geen zin afmaken zonder bijna te stikken en gaf zelf aan dat ze heel ziek was. Op 2 januari werd ik ook ziek Covid met dank aan deze dame die naar haar werk kwam terwijl ze amper kon staan. De andere serveerster kende de helft van het menu niet en kon het verschil niet zien tussen een mojito helder met munt en een passion martini oranje met vruchten. Ze stopten plots, zonder aankondiging, met het bedienen van de tafels rond 23:00 uur en maakten meerdere fouten met de rekening ze brachten de rekening voor de borrelhapjes direct i.p.v. het op de tap te zetten en vroegen me drankjes direct af te rekening terwijl er al een rekening open stond. Over de avond in het geheel: ze hadden 0 voorbereidingen getroffen voor oud en nieuw, er stond niet eens champagne op de kaart. Ook klonken de speakers alsof ze ouder waren dan de bandleden op het podium, wat voor zeer slechte geluidskwaliteit zorgde.
We hadden op een zondag avond niets te doen en dachten hier eens te gaan kijken. Een leuke jazzclub met verrassende optredens. De sfeer is echt top, het eten wat minder.Eten: 3/5
Ik kom hier regelmatig met vrienden een drankje doen en genieten van de live muziek. Vind het alleen jammer dat de eigenaar er ALTIJD met een chagrijnige kop bij loopt.
Heel lang geleden als kind met mijn ouders naar de oude Dizzy geweest. Leuk nu hier eens te zijn geweest. Heerlijke muziek. Lekker eten.
Als vanouds dé plek om naar jazz te luisteren, maar zondagmiddag komen er af en toe ook singer songwriters op het toneel. Studenten Codarts die een vijftal nummers spelen. De toekomstige Merels en Froukjes. Knap eigen werk. Dinsdagavond mogelijkheden om ook te jammen.
Vele dank voor alle aandacht en attentie, het vleesplankje was over de top! Ik kom zeker terug om hier mijn verjaardag te vieren. Zeker een aanrader voor ieder die een onvergetelijke avond wil beleven in Rotterdam
We hadden gereserveerd bij dit restaurant voor het avondeten. Het zag er leuk uit en er waren optredens. De sfeer was wel gelijk een beetje vreemd. Toen we vroegen om de menukaart drong de ober aan dat we risotto namen, we gaven aan dat we toch graag de menukaart zagen, maar hij kwam aan met twee borden risotto. Deze was niet eens lekker. Na het eten lukte het ons niet om het personeel aan te spreken, vooral omdat ze aan het flirten waren met andere gasten. Toen we eindelijk iemand aangesproken kregen hebben we maar gelijk om de rekening gevraagd. We kregen de verkeerde rekening. Voor 2 drankjes en 2 borden risotto moesten we ruim €40,- afrekenen. En het eten was niet eens lekker. We zijn zo snel mogelijk weggegaan en hebben ergens anders een nagerecht gegeten. Een slechtere restaurant ervaring heb ik niet.
-Aardige personelen, -Lekkere eten -Natuurlijk leuke muziek..
Helaas een slechte ervaring met een bar medewerker die ons niet bediende. In een verder leuke zaak met live muziek. Over het eten kan ik niks zeggen want dat konden we niet bestellen, de ober keek elke keer weg. Uiteindelijk maar weggegaan zoals blijkbaar gewenst was. Ergens anders eten gehaald en er een leuke avond van gemaakt.
Fijne jazz voor de liefhebber en lekkere biertjes.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Jazzcafé Dizzy met het openbaar vervoer


Rotterdam, 's-Gravendijkwal 30 meter
4
Rotterdam, 's-Gravendijkwal 70 meter
4
Rotterdam, Nieuwe Binnenweg 200 meter
32
44
Rotterdam, Nieuwe Binnenweg 200 meter
32
44
Rotterdam, Claes de Vrieselaan / Nieuwe Binnenweg 200 meter
4

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Jazzcafé Dizzy. 's-Gravendijkwal 127 a kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Jazzcafé Dizzy adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Jazzcafé Dizzy. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Jazzcafé Dizzy delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid