facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor JAWS B.V.

JAWS B.V.
Adres: Silvoldseweg 5, Terborg
Telefoonnummer: +31315339200
Stad: Terborg
Route: Silvoldseweg 5


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 20:00
Vrijdag: 08:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Uitzendbureau Installatietechniek, Werken bij DIT, Jurgen van Aalst, Fongers en Fongers, Indeed, DIT Personeel, Aanbrengbonus voorwaarden, DIT Waardenburg
Recensies
Mijn ervaring met Jaws heb ik als zeer professioneel ervaren. Ze nemen echt de tijd om te luisteren naar kennis/kunde die je hebt en de eisen/wensen die je stelt aan potentiële werkgevers. Daarnaast heb ik het contact ter voorbereiding van de sollicitaties als na de sollicitaties als prettig ervaren waarbij oprechte interesse getoond wordt naar je. Hierom raad ik aan om met Jaws contact te zoeken als je opzoek bent naar een baan!
Mijn ervaring met JAWS Terborg was top en dat kwam niet alleen doordat het leidde tot een match. De transparante manier van communiceren, vond ik erg prettig. Opvolging van gemaakte afspraken verliep iedere keer perfect! Ze doen wat ze zeggen. Al met al ben ik dan ook zeer tevreden en zal ik JAWS Terborg zeker aanbevelen bij anderen.
Recruitment bureau wat de regio goed kent. Luisteren goed naar je wensen om je daarna voor te stellen bij bedrijven.
Jaws Terborg heb ik ervaren als een zeer prettig bureau waarbij er goed wordt geluisterd om samen een zo goed mogelijk persoonlijke profielschets te maken. Transparant in communicatie en snel schakelen indien nodig. Ondanks dat ik niet via Jaws aan de slag ben gegaan, zou ik deze intermediair van harte aanbevelen. Zeker als je iets zoekt in een technische omgeving !!
Vele uitzend organisaties gezien , maar Jaws steekt daar ver boven uit. Het contact , de mensen allen top. Een telefoontje of mail en het was geregeld of ik kreeg antwoord. Ik zou Jaws zeker aanbevelen. Mocht het ooit zover komen is Jaws de eerste waar ik naar toe zou gaan.
Bedankt voor alles! İk heb een fijne uitzendbureau periode mee gemaakt. Waar ik al snel een contract bij Giesen Coffee Roasters kreeg.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid