facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jawa Meubel

Jawa Meubel

Info

Voor iedere hartenwens van teak.

Geschiedenis

Jawa Meubel importeert prachtige teak meubels van hoge kwaliteit welke hun oorsprong vinden in Yogyakarta, Kudus en Jepara. Deze drie steden zijn van oudsher beroemd om hun prachtige houtsnijwerk.

We werken rechtstreeks samen met onze eigen fabriek op Java waar de zeer gekwalificeerde ambachtslieden de meubels maken, ontwerpen en vakkundig afwerken.

Jawa Meubel is een VOF en opgericht in de zomer van 2006. Het is in handen van Taufik, een Javaanse meubelmaker, en zijn vrouw Astrid. We hebben een showroom aan huis waar vele meubels te bezichtigen zijn en we leveren indien op voorraad direct vanuit onze opslag.

Jawa Meubel staat open voor ieder ontwerp en adviseert daar graag bij!

Adres: Provincialeweg 99, 3981AN Bunnik
Telefoonnummer: 0306575248
Stad: Bunnik
Route: Provincialeweg 99
Postcode: 3981AN



op zoek naar gerelateerd: Indonesische meubels, Teak houten meubels, Teak meubelen outlet, Bali meubelen, Taufik Majahir, Teak meubelen Eindhoven, Teak meubelen Gouda, Indonesische tuinmeubelen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Juul Homestyling Juul Homestyling 1 km Verkoopstyling om het optimale verkoopresultaat te behalen.
Het Kabinet Het Kabinet 2 km Super goed geholpen wat een top service leveren ze bij het kabinet aanrader om daar...
Recensies
Recentelijke diverse meubels gekocht bij JAWA. Onder andere een Indonesisch hemelbed, teak ladenkast en een witte koloniale salontafel. Ik werd op professionele wijze geholpen. Er werd een duidelijke offerte gemaakt en alles is bespreekbaar. JAWA heeft een eigen fabriek op Java en kan daardoor tegen concurrerende prijzen leveren. Er is geen circus aan tussenhandelaren etc betrokken bij hetgeen je bestelt. Je hebt contact met de eigenaar van de timmerfabriek op Java omdat deze zelf in Nederland woont. De korte communicatielijnen die het gevolg zijn maken het heel prettig werken en ook nog eens heel betaalbaar. Kortom als u op zoek bent naar betaalbare originele Indonesische meubels dan in ieder geval een keer daar in de showroom rondkijken. Overigens gaat het zelfs verder dan alleen maar meubels. Zo levert JAWA zelfs Koloniale deuren met houtsnijwerk voor in uw woning, indonesische schommelbanken, stenene Boeddha beelden, Gebeeldhouwde Granieten muren etc etc. The sky is the limit!
Mooie meubelen en alles met de hand gemaakt, duurt een paar maanden maar dan heb je ook kwaliteit
Top gewoon...!!!! Alles is mogelijk bij dit bedrijf....!!!!! Wat je ook wilt deze mensen maken het.....!!!!!! Hele lieve mensen.....!!!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid