facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jaspisschool

Jaspisschool

Info

De Jaspis School is een moderne school voor innerlijke ontwikkeling, werken met elementwezens en landschapsgenezing op basis van de sterrenwijsheid. Dit is de vernieuwing en uitbreiding van de antroposofie.



"Jaspis verzorgt life en online trainingen die je helpen bij je innerlijke ontwikkeling en het wekken en oefenen van de hogere zintuigen.We richten ons op het leren kennen van je eigen zielsprocessen in je organen en chakra’s, wat we vervolgens kunnen richten op het waarnemen van en communiceren met de wezens die werkzaam zijn achter de sluieren van de fysieke werkelijkheid. Dat zijn de natuurgeesten ofwel elementwezens; en de engelen van de aarde en de hemel. Door met hen te leren samenwerken, kun je actief deelnemen aan projecten van landschaps- en ook huishelingen, die Jaspis op lokatie uitvoert. Dit kun je ook in je eigen omgeving toepassen.Er zijn kortere en langere trainingen. Zie onze Jaspis website onder ‘Aanbod’ en ‘Agenda’."
Adres: Pijlstoep 21, 2953 CS Alblasserdam
Telefoonnummer: 06-40228769
Stad: Alblasserdam
Route: Pijlstoep 21
Postcode: 2953 CS


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid