facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jaspers-Van Diepen Makelaars Taxateurs Adviseurs

Jaspers-Van Diepen Makelaars Taxateurs Adviseurs

Info

JASPERS-VAN DIEPEN Makelaars Taxateurs Adviseurs gevestigd in Wognum.

verkoop of aankoop, huur of verhuur, of voor al uw taxaties van woningen of B.O.G..

Geschiedenis

Jaspers-van Diepen heeft zich ontwikkeld tot een allrounder in de wereld van woningen en bedrijfsonroerend goed, of het nu gaat om aan- of verkoop, huur of verhuur, of voor al uw taxaties, u bent altijd verzekerd van een goed advies en een betrouwbare partner.

Noord-Holland is ons werkgebied en als gevolg daarvan zijn we zowel actief in de stedelijke gebieden als in de buitengebieden. Jaspers-van Diepen richt zich wat betreft de kopersmarkt ook op de randstadstedelingen, omdat die ook een belangrijke kopersgroep vormen voor de woningen in onze regio.

Jaspers-Van Diepen is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Vastgoeddeskundigen (NVM), van de afdeling Wonen en Bedrijfsonroerend goed. De heer Jur de Jong van ons kantoor is lid van deze vakgroepen en is daarnaast ingeschreven als gecertificeerd taxateur bij VastgoedCert te Rotterdam afdeling Wonen en Bedrijfsmatig Vastgoed, tevens is de heer de Jong gecertificeerd WOZ taxateur.

Ons lidmaatschap van de NVM is een extra bewijs voor u, dat staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, deskundigheid en onafhankelijkheid van ons kantoor.

Adres: Burgemeesters Commandeurlaan, 1687 BH Wognum
Telefoonnummer: 0229-573600
Stad: Wognum
Route: Burgemeesters Commandeurlaan
Postcode: 1687 BH


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:15
Dinsdag: 09:00 - 17:15
Woensdag: 09:00 - 17:15
Donderdag: 09:00 - 17:15
Vrijdag: 09:00 - 17:15
Zaterdag: 10:00 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: Seniorenwoning Wognum, Stationsbuurt 2, Benningbroek, Funda Wognum, Funda Wognum huur
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ERA Dijkhuis makelaars ERA Dijkhuis makelaars 1 km ERA Dijkhuis makelaars, sterk door service. Geen standaard dienstverlening maar een m...
Recensies
Mark is een fijne makelaar, menselijk en duidelijk. Altijd bereid vragen te beantwoorden, al hadden wij nogal veel vragen. Mark neemt de tijd om alles uit te leggen en het contract door te nemen.
8 jaar geleden! Ben het nog steeds niet vergeten. Harry { Eerlijkheid duurt langer JdJ ! } 1/2 ster is ruim beoordeeld. Transparantie nu wel doorgevoerd ?
Wat een geweldig goed en vooral accuraat makelaarskantoor. Zowel Jurjen als wel Dennis hebben vele kopersproblemen subliem opgelost voor ons met de verkoop van 2 panden. Het was nooit teveel, maar in de startblokken als je pech had met bv..een oplichter. Bedankt komt overigens het hele team toe. Fam. Peters
Goede makelaar gehad duidelijk en eerlijk.
Heeft mij uitstekend geholpen bij de aankoop van een woning waarbij het traject alles behalve standaard was.
Eerlijk en betrouwbaar! We kregen nuttige adviezen
Super behulpzame en eerlijke makelaars
Top geregeld allemaal
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid