facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jasper Vos Scooters

Info

Jasper Vos Scooters is een nieuwe scooterzaak gevestigd in Empel.

Adres: Kasteeldreef 38 K, 5236XL Empel
Telefoonnummer: 0682264417
Stad: Empel
Route: Kasteeldreef 38 K
Postcode: 5236XL



op zoek naar gerelateerd: Jasper Vos Scooters overleden, Jasper Vos nieuws, Jasper Vos openingstijden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bakkerij Erkeland Bakkerij Erkeland 611 meter Toen het bakkerij Erkeland was "Vers brood en heerlijk gebak; Empels kneeltje is...
Kledingreparatie Empel Kledingreparatie Empel 964 meter Gratis haal- en brengservice in heel Empel en Den Bosch.
Recensies
Ik ben erg goed geholpen en hebben zelfs kostenloos meerwerk gedaan. Ik ben erg tevreden over de werkzaamheden en de service!
scooter van mijn dochter gebracht omdat die slecht starte en voor grote beurt. opgehaald en bleek nog net zo slecht te starten wat volgens hun normaal was voor een vespa. ivm mijn ontevredenheid maar naar een concurrent gegaan en bleek de choke en spruitstuk kapot te zijn. dit hadden ze daar ook moeten zien dus de vakmanschap van dit bedrijf stel ik grote vraagtekens. bandje wisselen zullen ze wel kunnen maar als het echt technisch is kun je volgens mijn ervaring met dit bedrijf beter een andere gaan zoeken.
Vriendelijke ontvangst en ruime keus en zeer vakkundig
Je wordt hier heel goed geholpen. Ze zijn erg vriendelijk en kundig
Hele fijne zaak met normale prijzen!
Ze hebben haal en brengservice. Snelle diagnose en reparatie. Prijs kwaliteit is goed.
heel vriendelijke mensen en goede service
Deskundig en vriendelijk personeel. Ruime keuze in top merken.
Eerlijk & goede communicatie naar de klant! Mijn scooter was binnen een dag gemaakt voor een prima prijs, daarnaast zijn ze ook nog super vriendelijk. Absoluut een aanrader!
Ben hier langsgeweest om mijn blok te laten splitsen die moerrrrvast zat . Veel scooterbedrijven gingen niet eens op mijn verzoek in en zeiden dat ik hem moest stoken en dat het wel zou lukken dan alsof ik dat niet had gedaan. Bij deze scooterzaak wilde de beste man het wel voor mij oplossen en dat nog voor een erg goede prijs! Erg vriendelijk personeel en stellen niet teleur! Zeker wel waard.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid