facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jasmijns Glitterwereld

Info

Glittertattoos voor al uw kinderfeestjes, feestjes en evenementen! Interesse? Stuur gerust een berichtje, bel even of stuur even een mailtje!

Geschiedenis

Ik zal mij even voorstellen. Ik ben Jasmijn Bazelmans, ik ben nu 18 jaar oud en woon in Herten. Ik ben begonnen met glittertattoos zetten toen ik pas 13 jaar oud was en vond dit heel erg leuk om te doen.

Al een aantal jaren zet ik glittertattoos op de slotavond van Kinder vakantie werk Herten. Dit is een groot evenement waar ongeveer 400 kinderen aan meedoen. Ook verzorg ik kinderfeestjes en andere evenementen en ben ik regelmatig op de markt te zien (in Herten de koningsmarkt). Heb jij er interesse in om glittertattoos op jou feest of evenement te hebben, of voor de kinderen op een markt? Stuur gerust een berichtje of mail naar [email protected] .

Adres: Roodakker 66, 6049 DZ Herten, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: 0636501536
Stad: Herten
Route: Roodakker 66
Postcode: 6049 DZ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ool Ool 534 meter Het dorp Ool maakt sinds de herindeling van 1 januari 1990 deel uit van de Nederlands...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid