facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jasmijn Kindercoach Twello

Jasmijn Kindercoach Twello

Info

Coach met minipaarden als spiegel voor kinderen én ouders

Geschiedenis

"Kinderen komen tot bloei bij Jasmijn Kindercoach"

Mijn naam is Jasmijn Gerrits-Strijdveen, leerkracht in het basisonderwijs, gecertificeerd kindercoach, trainer Pony Power voor Kids en in opleiding tot Paardencoach.
Sinds 2017 heb ik mijn eigen kindercoachpraktijk aan huis genaamd
“Jasmijn Kindercoach” gevestigd aan de Parallelweg 5, in Twello.

Mijn doelgerichte aanpak bestaat veelal uit creatieve dingen doen. Beweging, spel, oefeningen in lichaamskracht, balans en ontspanning. Ook het ‘Spiegel jezelf spel’ of de ‘Eigenwijsjes’ zijn tools die ik regelmatig inzet.

Waar kunt u zoal aan denken?

- Grenzen leren aangeven en respecteren
- Omgaan met stress en spanningen
- Concentratie problemen
- Zelfvertrouwen en weerbaarheid vergroten
- Hoog gevoeligheid
- Hulp bij scheiding, rouw, verhuizen
- Omgaan met emoties
- Pesten of gepest worden
- Verdriet, woede, angsten
- Faalangst
- Bewustwording van lichaamstaal

Naast de reguliere Kindercoaching maak ik ook gebruik van mijn drie pony’s. Dit zijn geweldige coaching pony’s met ieder een eigen karakter.
Het coachen met pony’s werkt zeer effectief door de directe feedback van de pony. We rijden niet, we werken vanaf de grond, aan de hand. Onderzoeken hebben het bewijs geleverd dat kinderen die met pony’s ‘werken’ beter gesocialiseerd worden en minder stress ervaren. Ik heb het geluk dat ik dit bij mij thuis in de achtertuin kan uitvoeren.

Naast individuele coaching sessies met- en zonder pony’s geef ik de cursus “Pony Power voor Kids”, een sociale vaardigheidstraining met behulp van pony’s. Deze cursus, bestaande uit 6 bijeenkomsten is speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf +/-6 jaar. Het is een landelijk concept (www.ponypowervoorkids.nl) waarbij kinderen sociale vaardigheden oefenen in groepjes, maximaal 6 kinderen, met de pony’s aan de hand.

Mocht u vragen hebben, meer willen weten, een hulpvraag hebben of kennis willen maken, dan kunt u mij bereiken via [email protected] en 06-43034884. Ook kunt alvast een kijkje nemen op www.jasmijnkindercoach.nl

Hartelijke groet,
Jasmijn Gerrits-Strijdveen

Adres: Parallelweg 5, 7391 JR Twello
Telefoonnummer: 0643034884
Stad: Twello
Route: Parallelweg 5
Postcode: 7391 JR


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Klein Twello Klein Twello 1 km klein twello is een plek waar ABC cirkel dagbesteding bied aan mensen met niet aangeb...
Mentaal Krachtig training & coaching Mentaal Krachtig training & coaching 2 km Sport er nu al een halfjaar en heel tevreden, goede persoonlijke begeleiding ook in g...
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Jasmijn Kindercoach Twello met het openbaar vervoer


Twello, Lindelaan 300 meter
170
Twello, Lindelaan 330 meter
170

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid