facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jasmijn Brussé Fotografie

Jasmijn Brussé Fotografie

Info

Romantische & pure bruids- en lifestylefotografie. Let's meet and go on an adventure of love together! -» www.jasmijnbrusse.nl



"Jasmijn Brussé Fotografie: persoonlijke & liefdevolle bruidsfotografie en fotoshoots. Foto's vol gevoel en verbinding, een herinnering voor het leven."
Adres: Troelstrastraat 48, 2841 CP Moordrecht
Stad: Moordrecht
Route: Troelstrastraat 48
Postcode: 2841 CP


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pillowfights Pillowfights 309 meter We illustrate!
Recensies
We hebben Jasmijn leren kennen als een zeer betrokken, warme en kundige bruidsfotograaf. Zowel het aanzoek als de bruiloft zijn werkelijk prachtig vastgelegd en het album pakken we er nog regelmatig bij! De reacties op de foto's zij louter positief, maar nog belangrijker, Jasmijn heeft "onze" dag vanaf de start t/m het album fantastisch begeleid en wij hebben ons als bruidspaar geen moment druk gemaakt om vastlegging van de grote dag. Eigenlijk gunnen we iedereen op hun grote dag Jasmijn!!
Jasmijn is een leuke, spontane en lieve fotograaf! Ze neemt alle tijd, laat je echt op je gemak voelen voor de camera wij waren namelijk zeker geen pro's, en haar resultaat is schitterend! Ook tijdens onze bruiloft kon ze gelijk goed overweg met alle gasten en we hoorden later terug dat we zo'n leuke en lieve fotograaf hadden.
Wat ben ik blij dat wij Jasmijn hebben leren kennen. Haar warme persoonlijkheid zorgt voor een heel fijn contact en het resultaat van haar fotografie is werkelijk schitterend. Op gemak stellen daar neemt ze de tijd voor, waardoor de meest spontane foto’s ontstaan. Een blijvend, waardevolle herinnering die we dagelijks zien op de foto’s in ons huis. Bedankt Jasmijn!
Jasmijn heeft mij en ons gezin prachtig op de foto gezet tijdens mijn 4e zwangerschap! We mochten lekker plezier maken en dat heeft gezorgd voor heerlijke spontane beelden. Onze 3 meiden vonden het geweldig en ze nam alle tijd om aan alle verzoekjes van de meiden te voldoen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid