facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jarmo keuken en meubel spuiterij

Jarmo keuken en meubel spuiterij

Info

Keuken en meubel spuiterij Jarmo is een spuiterij dat, zowel keukens als meubels spuit in vrijwel alle kleuren die er zijn.
De plastic folie laag verwijderen of een echt laagje metaal aanbrengen behoort tot de specialiteiten.

Geschiedenis

Keuken en meubel spuiterij Jarmo is een spuiterij dat zowel keukens als meubels spuit in vrijwel alle kleuren die er zijn.
1 van onze specialiteiten is de folie problemen op te lossen door de frontjes te spuiten in een kleur naar keuze.

Als keuken spuiterij staan wij klaar voor de particulier en voor bedrijven.

Wij spuiten uitsluitend met kwaliteits lakken die speciaal ontwikkeld zijn voor de keuken en meubel branche. Ook word rekening gehouden voor welk doel de te spuiten voorwerpen gaan dienen. Denk hierbij aan kinder/baby artikelen, speelgoed enz. Ook zijn de meeste lakken gecertificeert, bijvoorbeeld wat betreft de brandveiligheid. Meubels behandeld met deze lakken zijn daardoor moeilijker ontvlambaar.

Het renoveren van een keuken is te realiseren door de bestaande keuken over te laten spuiten. Uw voordeel kan flink oplopen ten op zichte van nieuwe panelen of keukens, deze kosten veel meer dan het laten over spuiten van de bestaande delen. Ook als de plasticlaag/folie van de deurtjes loslaat kunnen wij uw keuken overspuiten, de loslatende folie word door ons verwijderd en op de kale MDF deurtjes spuiten wij dan een paar lagen verf, zodat er weer een nieuwe keuken is te zien na herplaatsen van de deuren en lades. Een ander voordeel is dat de moeilijk schoon te maken folie is vervangen door makkelijker te reinigen verf.

Niet alleen keukens maar ook deuren, stoelen en tafels, eigenlijk alles wat van een verflaag moet worden voorzien is te spuiten door keuken spuiterij jarmo.

Onze kwaliteit is nog steeds onze beste reclame.



"Keuken meubel en interieur spuiterij. Voor het spuiten van nieuwe keuken, meubels en interieur of het overspuiten van keukenkast deurtjes waarvan de folie los laat van de frontjes. Gecertificeerd verometal spuiterij voor het spuiten van koud metaal, zoals brons, koper, messing, cortenstaal enz.Sinds 2006 uw spuiterij waarbij wij kwaliteit voorop stellen en daarom gebruiken wij ook de speciaal voor de markt ontwikkelde 2 componenten kwaliteits lakken om deze kwaliteit als standaard te hebben.Werkveld is door heel Nederland en wij hanteren zeer concurrerende prijzen, ook voor bedrijven denken we graag mee in oplossingen.Kernmerkend voor Jarmo keuken en interieur spuiterij is: kwaliteit voor een aantrekkelijk prijs uit Drenthe."
Adres: Industriestraat 27B, Klazienaveen
Telefoonnummer: 0610527713
Stad: Klazienaveen
Route: Industriestraat 27B


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 16:30
Dinsdag: 08:30 - 16:30
Woensdag: 08:30 - 16:30
Donderdag: 08:30 - 16:30
Vrijdag: 08:30 - 16:30


op zoek naar gerelateerd: Keukenspuiterij prijzen, keukenspuiterij zuid-holland, Meubelspuiterij Zeeland, Nieuwe folie op keukendeurtjes, Folie keukenkastjes vervangen, Keukendeurtjes vervangen, Folie keukendeurtjes vervangen kosten, Autolak op keukenkastjes
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Schildersbedrijf Lambers Schildersbedrijf Lambers 698 meter Uitstekend uitgevoerd
Studio Anne Studio Anne 1 km Creatief, verrassend & Origineel. Workshops-Styling-Design & More
Montage, Interieurbouw, Klazienaveen Montage, Interieurbouw, Klazienaveen 2 km M.I.K-interieur voor montage en interieurbouw. Wij monteren meubels tot keukens,maar ...
Installatiebedrijf Klazienaveen Installatiebedrijf Klazienaveen 2 km 2 maal een mail via de bedrijfssite gestuurd, maar geen reactie terug. Als je het dru...
Arno Ambergen voor Klus & Onderhoud Arno Ambergen voor Klus & Onderhoud 2 km Voor onderhoud aan huis en tuin, kleine verbouwingen, sanitair, woningreparaties, bev...
Stevens Wonen Stevens Wonen 2 km Welkom in de wereld van Dijks Haarden, de wereld waar passie voor vuur en sfeer elkaa...
KlusWijs KlusWijs 2 km Is gewoon goed, ik ga meestal naar de praxis ernaast maar dat komt puur omdat ik 7jr ...
Loon en Klussenbedrijf W. Bijker Loon en Klussenbedrijf W. Bijker 3 km Fijne samenwerking! Goed meegedacht en netjes gewerkt. Dank nogmaals :
A.M.B. Kunststof Kozijnen A.M.B. Kunststof Kozijnen 3 km Aardige man met kennis van zaken. Gaat netjes te werk. Zou hem aanraden aan anderen
matrasdirect.nl matrasdirect.nl 90 km Topper gekocht top...jammer dat we geen meer sterren kunnen geven
Recensies
We hebben onze keuken begin 2020 laten spuiten want de folie van de deuren liet los. Dit hebben ze supernetjes gedaan, en ziet er fantastisch uit. En het blijft ook mooi, krast niet en maakt makkelijker schoon. Echt een aanrader!
Op aanraden van een vriend bij Jarmo een offerte opgevraagd. Hele scherpe prijs! De deuren laten demonteren want leek me niet verstandig dat ik dat zelf zou doen. Prettig telefonisch contact en ook de monteur is uiterst vriendelijk en kundig. Erg blij met het resultaat en de kleur. Erg knap dat men dat van een klein kleurstaaltje van de DHZ zaak kan maken. Kleine tip m.b.t. de terugkoppeling van de afspraken van het halen en brengen; graag bevestiging per mail of telefoon. Dan is het helemaal af. Maar ik ben dik tevreden, échte aanrader!!!!
Een echt no-nonsense bedrijf dat kwaliteit levert tegen een billijke prijs. Wij hebben de frontpanelen van onze keuken laten behandelen en het resultaat is erg mooi.
We wisten al een paar maand voordat we in onze nieuwe woning kwamen dat we de keuken wilden laten spuiten. Na perfecte communicatie en een goede prijsafspraak werd direct een afspraak gemaakt. We hebben gebruik gemaakt van hun demontage service welke eveneens perfect verliep en zeer is aan te raden. Alle onderdelen werden vakkundig verwijdert en een week later opnieuw geplaatst. Tijdens het schilderen van de vaste gedeelten kwamen we wat verf te kort. Na overleg met Jarmo kon ik dezelfde dag nog kosteloos een halve liter extra komen halen zonder hiervoor te hoeven betalen. Al met al een zeer positieve ervaring!
Na snelle en goede communicatie/ offerte een afspraak gemaakt om onze deurtjes van de keuken te brengen. Het heeft echt onze verwachtingen overtroffen, we zijn zo blij! Een echte aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid