facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Japiesddesign

"Arp is een Nederlands meubelmerk. Onze meubels zijn eigenzinnig, tijdloos en bovenal praktisch in gebruik. In Haarlem gemaakt, met liefde voor de klant en het ambacht van meubelmaker. In onze winkel in het centrum van Haarlem zijn de meeste van onze meubels te zien en kunnen we je een persoonlijk advies geven."
Adres: Pladellastraat 27 rondweg 22 IJmuiden , Haarlem 2033 ML, NL
Telefoonnummer: 06 16680434
Stad: Haarlem
Route: Pladellastraat 27
Huisnummer: rondweg 22 IJmuiden
Postcode: 2033 ML


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
We hebben onze droomtafel..! De ovale LongLegs van Arp stond al heel lang op onze verlanglijst, nu staat-ie te pronken in onze loft. Ook nog eens een uniek exemplaar, want het blad is in 4 delen gemaakt. Anders kon-ie niet door onze spiltrap omhoog. Sarah en Fleur hebben goed met ons meegedacht en timmerman Gert-Jan is een echte vakman. Topbedrijf!
Iedere dag genieten wij weer van deze prachtig vormgegeven tafel De afwerking is geweldig Hij hoort hier gewoon in dit huis En wat een fijne service en contact met Sarah en haar team
Arp heeft niet alleen prachtige "one of a kind" tafels. Ik heb zelden zo'n geweldige service ervaren. Arp denkt mee over je woonwensen, je ruimte en ontzorgt je volledig.
Prachtig design. De tafel is een ware eyecatcher in huis waar we al veel complimenten over hebben gekregen! Het team van Arp design is vriendelijk en denkt goed met je mee.
Prachtige tafel! Sarah en het team van Arp design is erg vriendelijk, snel in antwoorden en denkt heelgoed met je mee!
Over het formaat van de A-leg tafel twijfelde ik erg, echter werd dit direct wegnomen door de dames. Zo werd er goed meegedacht over de juiste versie en kleur. Zeer tevreden naar huis, en toen de tafel daadwerkelijk in de kamer stond, is het echt een kers op de taart. Wat een fantastisch mooi object, wat mijn ruimte helemaal afmaakt!
Schitterende ovale design tafel besteld bij Arp. Goed geholpen en goede nazorg. Ze hebben een leuke showroom met diverse opstellingen.
We hebben een prachtige tafel en de service was persoonlijk en heel goed!
Een tijdje geleden een tafel gekocht bij Arp Design. Zeer hoge kwaliteit, goede nazorg, vriendelijke mensen en de tafel dient nu als hoeksteen in ons huishouden. Kan deze plek ten zeerste aanbevelen !!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid