facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Japas Ermelo

Japas Ermelo

Info

Japas biedt u de mogelijkheid om in een sfeervolle ambiance onbeperkt voor een vaste prijs te genieten van de beste Japanse Tapas.

Geschiedenis

MEER DAN ALLEEN SUSHI

Wij van Japas heten u van harte welkom. Graag lichten wij toe wat wij doen en wat wij u als gast kunnen bieden.

Japas biedt u de mogelijkheid om, zowel met z’n tweeën als met grote gezelschappen, in een sfeervolle ambiance onbeperkt voor een vaste prijs te genieten van de beste Japanse Tapas. Gezellig om met elkaar te delen.

Met een breed aanbod aan verse en smaakvolle Japanse sushi, grill en dessert specialiteiten brengt Japas u in hogere sferen.

Ook voor de vlees liefhebbers hebben wij met meer dan 100 gerechtjes voor ieder wat wils. Dit alles vers voor u bereidt!



"Japas biedt u de mogelijkheid om, zowel met z’n tweeën als met grote gezelschappen, in een sfeervolle ambiance onbeperkt voor een vaste prijs te genieten van de beste Japanse Tapas. Gezellig om met elkaar te delen.Met een breed aanbod aan verse en smaakvolle Japanse sushi, grill en dessert specialiteiten brengt Japas u in hogere sferen."

"Japas biedt u de mogelijkheid om, zowel met z’n tweeën als met grote gezelschappen, in een sfeervolle ambiance onbeperkt voor een vaste prijs te genieten van de beste Japanse Tapas. Gezellig om met elkaar te delen.Met een breed aanbod aan verse en smaakvolle Japanse sushi, grill en dessert specialiteiten brengt Japas u in hogere sferen."
Adres: Harderwijkerweg 44, 3852 AE Ermelo (gemeente)
Stad: Ermelo
Route: Harderwijkerweg 44
Postcode: 3852 AE



op zoek naar gerelateerd: japas ermelo actie, japas nijkerk, japas ermelo bezorgen, japas korting, japas ermelo openingstijden, japas ermelo parkeren, japas ermelo glutenvrij, restaurant ermelo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Japas Ermelo Japas Ermelo 7 meter Let op: eten is erg zoutig!n••Lamsrack; goed vol smaak, erg taai en droog.n••Sparerib...
Recensies
Een gezellige avond gehad bij Japas. We waren vroeg, dus er waren nog weinig andere mensen. We kregen uitleg over het gebruik van de tablet om eten mee te bestellen en konden meteen de eerste bestelling doen. Die kwam snel. Het tempo ging de rest van de avond doordat het drukker werd wel wat naar beneden, maar bleef heel netjes. Leuk om kleine hoeveelheden van veel verschillende gerechten op 'e'en avond te kunnen proberen. Sushi natuurlijk, maar allerlei vleesgerechten en zelfs patat met een frikandel kon ook... Het dessertbuffet bevat voor elk wat wils, met een chocoladefontein, allerhande kleine taartjes en gerechtjes en natuurlijk ijs met of zonder slagroom. Het personeel was vriendelijk en dienstverlenend. Sfeer is een persoonlijk gevoel, maar sprak me minder aan.
Deze plek is me iets te formule-achtig lees: vreetschuur opgezet. De kwaliteit van de bestelde sushi was ok. De kip ketjap was niet bijzonder. We hebben beter gegeten. Een plek die èn sushi én frikandellen verkoopt kan ik niet helemaal serieus nemen. Het personeel is daarentegen zeer jong vriendelijk en behulpzaam.
Super attent en vriendelijk personeel! Eten was erg lekker en goed warm. Cocktails waren ook erg lekker! Wij hebben een top avond gehad!
Wij waren nogal verontwaardigd en teleurgesteld met onze ervaring bij Japas. Al heel lang werd ons dit restaurant aanbevolen, maar ik snap heden niet waarom. De bediening was ok, ook al liep er aardig wat personeel ongeïnteresseerd rond. Het menu was redelijk uitgebreid, maar toch minder gevarieerd dan ik verwacht had, de toetjes tafel incluis. Maar na het openen van het menu zagen we iets waarna we besloten hebben nooit meer hier te eten. Namelijk: Meerprijzen van maarliefst DRIE EURO op gerechten die totaal niet superieur zijn. Dit vonden wij zo waanzinnig flauw, zelfs grenzend aan oplichting. Het is een hele mooie tent, met veel potentie. Maar het eten zelf was ook niet om over naar huis te schrijven. Toen we bij afrekenen de vieze zooi zagen achter de bar, wisten we het zeker. Geen Japas maar Nee, Pas.
Heerlijk gegeten, echt een aanrader. Erg gevarieerd eten en ook veel drankjes, waaronder cocktails en speciaal biertjes. Dessert is onbeperkt en bij de prijs inbegrepen. Vegetarische menuopties: Verschillende gerechten Kindvriendelijkheid: Ook simpel eten voor moeilijke eters Rolstoeltoegankelijkheid: Rolstoelparkeerplaats en wc Speciale dieetwensen: Alles is aan te geven
Wij gaan graag Sushi eten maar hier nooit meer! De sushi was vlak van smaak en vaak te koud. De "warme" hapjes waren lauw of koud. Alles was slordig opgemaakt op de bordjes met een plens saus. De drankjes zijn erg duur. Maar dat was geen probleem geweest als het eten goed zou zijn. Voor ons zeker geen 2e keer.
In het restaurant is het gezellig en goed eten. Maar onze laatste bestelling voor thuis was schandalig. Voor bijna €60 besteld. Wat we kregen was magnetron voedsel met een geschatte winkelwaarde van iets meer dan €10. En ook echt smakeloos. 2 sterren, omdat we goede ervaringen in het restaurant hebben, maar deze bestelling haalt het gigantisch naar beneden
Flink duurder geworden in drank maar toch nog wel één van de beste sushi in omgeving amersfoort en harderwijk. Genoeg keus in het menu ook speciaal biertje uit Putten te verkrijgen. Parkeren snel overvol. Voorkeur gaat toch naar Japas Nijkerk als ik moet kiezen.Eten: 4/5
Geweldig gewoon. En een groot gezellig terras. Vette aanrader deze Japans locatie.Eten: 5/5
We komen hier al voor het 4e jaar tijdens onze zomervakantie en hebben wederom heerlijk met ons gezin gegeten! Lekker eten van goede kwaliteit en dessert buffet vonden de kinderen helemaal top! Aardig personeel en fijne sfeer! Kindvriendelijkheid: De mogelijkheid om frites en snack te bestellen als je kind geen sushi eet. Dessertbuffet met chocoladefontijnen vonden de kinderen top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid