facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Japans Restaurant Zenzo

Japans Restaurant Zenzo

Info

Welkom op de officiële Facebookpagina van Restaurant Zenzo Sushi in Voorburg. Like ons om op de hoogte gehouden te worden van kortingen en evenementen.

Adres: Parkweg 89 , Voorburg 2271 AG, NL
Telefoonnummer: 070 386 9335
Stad: Voorburg
Route: Parkweg 89
Postcode: 2271 AG



op zoek naar gerelateerd: japans restaurant leidschendam, restaurant voorburg, sushi voorburg, japanse restaurant, zenzo sushi, authentiek japans restaurant, natsumi voorburg, sushi voorburg mgr van steelaan
Recensies
Een heel gezellig en knus restaurant, met uiterst vriendelijke bediening. Dit keer gekozen voor de Chef's Choice en ons laten verrassen. Kan niet anders zeggen dan dat ook dit overheerlijk was en we komen graag weer snel terug!
Vanavond een bijzonder slechte ervaring gehad bij Zenzo. Allereerst duurde het ontzettend lang voordat we onze bestelling kregen. Excuses over capaciteit en de rijst die na mislukking opnieuw gemaakt moest worden, maken de ruim 2,5 uur die we hebben gezeten voor drie sushi rollen a 8stuks niet goed. Daarnaast werden beloftes over hoe lang eea nog ging duren niet nagekomen en kon er geen drankje vd zaak af. Erg teleurstellend en komt de sfeer niet ten goede. Na corona zijn ook de sushirollen kleiner, duurder en minder gevuld.
We hebben gisteren echt heerlijk gegeten We zijn heel vriendelijk geholpen Je moet wel de tijd nemen Wand het eten duurt lang Maar zeker de moeite waard
Lekker en goede kwaliteit eten. Kleinschalige en knusse sfeer met japanse elementen en het personeel is zeer vriendelijk. heerlijke warme doeken na jet tafelen om de handen te reinigen en heerlijk te laten ruiken. Bento box is een aanrader! Evenals de sushi mix.
Mooi klein restaurant, super lekker eten, bediening zag er mooi uit! *ook al staat er op internet dat ze pas rond 15.00 of 17.00 open zijn, ....vanaf 14.00 kan je er al lunchen!
Hele lekkere verse sushi , goede service en gezellige sfeer in het restaurant. Echt een aanrader!
Heerlijk !!! En alles vers en super mooi opgediend Personeel zijn hele lieve mensen.
Fantastisch lekker eten, knusse, rustige omgeving en enorm vriendelijke medewerkers!
Een gezellig, klein restaurant. Heerlijk eten, fijne en aardige bediening. Ga hier zeker nog eens eten.
Heerlijke sushi en andere Japanse gerechten. Met name de sake aburi en wagyu aburi waren bijzonder smaakvol. Vriendelijke bediening en goed betaalbaar. Een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid