facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Japans Restaurant Shiro

Japans Restaurant Shiro
"authentieke japanse gerechtenDinsdag~Zaterdag vanaf 18:00Zondag en maandag geslotengangenmenu’s order tot 20:00Last Order 20:30"
Adres: Uilenburg 4 , 's-Hertogenbosch 5211 EV, NL
Telefoonnummer: 073 612 7600
Stad: 's-Hertogenbosch
Route: Uilenburg 4
Postcode: 5211 EV



op zoek naar gerelateerd: japans restaurant den bosch, shintori den bosch, shiro den bosch menu, sushi den bosch, teppanyaki den bosch, shiro den bosch reserveren, japans restaurant den bosch korte putstraat, restaurant shiraz den bosch
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sakana Sakana 281 meter We zijn met 8 man gegaan en we hebben echt super lekker gegeten! We hebben nergens la...
Lokaal1650 Lokaal1650 437 meter Heerlijk gegeten. Lekker buiten op het terras. Vooral de zeewolf tataki en het desser...
Recensies
In één woord: fantastisch. Vriendelijk personeel, fijne ambiance en heerlijk eten. Daarnaast is er een best groot aanbod van sake 6 soorten uit onder andere Niigata, Wakayama, Yamagata en Saga. Foto's zijn van het vegetarische menu. Update: inmiddels drie keer hier geweest. Bij ons laatste bezoek hebben we hier veganistisch gegeten. Vraag hiervoor bij het reserveren of het vegetarische menu vegan gemaakt kan worden.
Wauw! Echt fenomenaal. Ik had geen idee dat het in Brabant mogelijk was om authentiek Japans van een hoge kwaliteit zoals hier te eten. Sashimi op een 3x zo hoog niveau als elke andere sushi plek in Den Bosch. Andere favorieten van me zoals tempura en unagi waren ook echt perfect. Beste restaurant waar ik gegeten heb in Den Bosch tot nog toe.
Op een lokatie in een gezellig straatje die je in eerste instantie niet verwacht, zit op een pittoresk zoldertje dit mini restaurantje. Trap op en eenmaal boven een warm ontvangst door de gezellige gastvrouw in traditionele kleding. Het eten is een ware smaaksensatie, wij hadden beide “Menu Hana” met diverse heerlijkheden uit de traditionele Japanse keuken. Zeer goede uitleg en omschrijving over alle gerechten in de diverse gangen. 3 uur lang een zeer fijne ervaring. Aanrader!
Het restaurant is op een zolder gelegen. Na binnenkomst werden we hartelijk ontvangen door de gastvrouw in traditionele Japanse kimono. Inrichting is eenvoudig. Fijne ambiance. Bediening is vriendelijk en vlot. Wij wilde ons laten verassen en hebben daarom voor de meest uitgebreide menu gekozen; Shiro Menu. Traditioneel Japans verrassingsmenu Diverse soorten japanse voorgerechtjes Sashimi schotel met Toro Tonijn Gebakken visgerecht Kreeft gerecht van de dag Vleesgerecht Dessert Het eten is erg smaakvol en wordt mooi opgediend. We hebben van iedere hap genoten! De Toro Tonijn smolt direct na de eerste hap in de mond. Klein punt van aandacht: er is ons na binnenkomst niet gevraagd of we speciale wensen/of allergieën hadden. Mijn vrouw heeft voor bepaalde fruitsoorten namelijk een allergie. En In mijn coquille gerecht was een scherp stokje/stokertje perongeluk achtergebleven. Gelukkig tijdens het kauwen tijdig ontdekt, anders had dit mogelijk schade in de mond kunnen veroorzaken.
Zoek je een authentieke Japanner die gericht is op kwaliteit boven kwantiteit? Dan zit je bij Shiro zeker goed! Van serveersters met traditionele kledingdracht tot verassende gerechten vol smaak die je zelden in Japanse restaurants tegenkomt in Nederland. Absoluut een bezoek waard, wij hebben genoten!
Echt quality food. Zeker een aanrader. Dit keer hebben we op verzoek vooraf drie vegan menu's besteld, hoewel het niet op de kaart stond was dit geen enkel probleem en hebben we een fantastisch diner gehad. Geweldig!Eten: 5/5
Beste Japans eten wat ik ooit in Nederland heb gehad! Wegens onverhoopt verplaatsen van de reservering vanuit Shiro, werden we verrast met een extra gerechtje! Top service. Daarnaast erg persoonlijk behandeld. Tijdens het toetje een extraatje wegens ons 3-jarige jubileum dat ik met mijn vriend vierde. Sake na het toetje was ook heerlijk
Heerlijk Japans eten, zeker als je van vis houdt. Leuk is ook dat je voor een klein prijsje een proeverijtje van 3 saké hebt. Traditionele gerechten en een lieve bediening. Een aanrader!
Heerlijk Japans eten in de 25 jaar zijn ze verwesterd maar toch culinair als je van Japans eten houd. Kan meten met de okura hotel. In de begin jaren deed hij de groenten snijden als kunstwerk, nu alleen de komkommer. Nu is de opdiening westers. In het begin kreeg je de garnalen in een mandje helemaal versier met zijn snijkunst. Ik snap wel dat zijn klanten bijna allemaal westers zijn, en niet gewend aan de Japanse manier van tafelen. 4 sterren gegeven vanwege de westerse invloed, 5 sterren voor zijn kookkunst.
Heerlijk gegeten bij dit Japanse restaurant. We hebben gekozen voor een menu waarbij we ons eten in meerdere gangen geserveerd kregen. Ontzettend smaakvol gegeten in een knus restaurant met fijne ambiance en vriendelijk personeel. Zeker een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid