facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Japans restaurant Osaka

Info

Restaurant, afhaal en bezorgen vanaf €20, bezorgkosten €2,50, boven de €40 gratis bezorgen.

Adres: Julianalaan 2A, 3722GP Bilthoven
Telefoonnummer: 0308782888
Stad: Bilthoven
Route: Julianalaan 2A
Postcode: 3722GP



op zoek naar gerelateerd: Sushi De Bilt, Sushi Bilthoven Kwinkelier, Yummy's Bilthoven, Osaka Bonaire, Restaurant Bilthoven, Osaka Hockey, Sushi restaurant, I Love Sushi De Bilt
Recensies
Lekkere sushi en zijn behoorlijk groot. Garnalen in de sushi waren nog warm, dus vers gebakken, heerlijk. Inclusief stokjes, soja, gember en wasabi. Alleen mag er alleen wel wat iets meer wasabi bij 1 bakje is voor mij althans te weinig. Al met al zeker de moeite waard. Bezorging was met slechts een half uur supersnel IDeal betaling kost €1.- nog nooit eerder gezien, zou niet moeten.
Erg lekkere sushi! Heel vers en niet ijskoud. En op de afgesproken tijd klaar. Super!
Beste sushi die ik ooit heb gegeten! 100% aanrader. Bestelling komt altijd op tijd en is heel vers. Ook super aardig personeel!
Goede verse sushi! kwaliteit was top!
Sushi was erg lekker maar de afgesproken bezorgtijd was meer dan een uur later dan afgesproken, dat was waardeloos.. Ze kunnen wel zeggen dat het komt omdat het vers gemaakt wordt, maar beloof het dan niet. Een uur langer wachten is echt te lang, vooral omdat de levertijd al erg ruim genomen was.
Heerlijke sushi’s werden vlot en correct thuisbezorgd. Alles was lekker vers. Voor herhaling vatbaar!
Foutje gemaakt bij bestellen; afhalen i.p.v. bezorgen. Tien minuten eerder dan afgesproken langs gegaan: alles al klaar en perfect van smaak. Kan niet beter.
Super.super tasty. Echt supervers en heel lekker. De rijst was perfect Ik had de zeewier en avocado rollen , en misosoep en wilde dat ik meer had besteld .alleen veel te weinig wasabi en best lang wachten, maar wachten was achteraf zeker waard
Nu al een paar keer verkeerd geleverd. Verkeerde tijd, bezorgd terwijl ik wilde afhalen. Onvriendelijk te woord gestaan aan de telefoon. Ik heb ook al 2 bestellingen waaronder vandaag gehad die nergens naar smaakten. Terwijl ik in het verleden ook goede sushi van hun gehad heb.
Heerlijk gegeten. Besteld voor 4 gezinnenkinderen en kleinkinderen ivm 45jarig huwelijk. Prima op afgesproken tijd bezorgd. Als verrassing voor onze trouwdag een prachtige bos bloemen. Heel attent tijdens deze rot periode. Hartelijk dank. 4-8-2021 Opnieuw op afgesproken tijd bezorgd..Weer de gewenste kwaliteit wat het eten betreft. 4-12-2021. Weer voor de hele fam besteld, Nu vanwege Sinterklaasviering. Zelfde uitkomst qua beleving en smaakgevoel. Niets dan lof. Tot nu toe blijft Osaka nummer 1 wat de sushi betreft.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid