facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Japachi Zaltbommel

Japachi Zaltbommel
"Ontdek onze onweerstaanbare mix van sushi, grill, wok, frituur en dimsum! Bij ons All you can eat en a la carte restaurant heb je keuze uit maar liefst 134 overheerlijke gerechten. Niet zo'n fan van sushi? Geen probleem! We hebben genoeg andere smakelijke opties om uit te kiezen. En als je liever thuis van onze gerechten geniet, bieden we ook afhaalmogelijkheden. Kom langs en ervaar een smaakexplosie die je nooit zult vergeten!"
Adres: Gamerschestraat 4, 5301AS Zaltbommel (gemeente)
Telefoonnummer: 0418745382
Stad: Zaltbommel
Route: Gamerschestraat 4
Postcode: 5301AS


Recensies
Geen hoogvlieger. Rijst is teveel en te klef. Het mist iets. Smaak? Kwaliteit is zeer matig. Hygiëne kan ook wel verbeterd worden. Toilet, tafels, glazen. Typisch All-you can eat doorgangshuis. Bediening is uiterst vriendlijke en doen hun best maar zijn geen echte horeca tijgers met ervaring.Eten: 3/5
Lekker gegeten. Zie foto’s wat we onder andere op hebben.. All-in optie qua eten, 2,5 uur de tijd, bestellen met tablet, drinken apart betalen.. Toetje weet ik eigenlijk niet, wij zaten zo vol dat we dat niet uitgeprobeerd hebben! Zeer nette en schone toiletten! Paar kleine minpunten qua eten, zoals te hard gebakken friet en een enkele keer een klein stukje vlees of garnaal niet helemaal goed doorgebakken.. maar vriendelijke bediening die kwam vragen wat er beter kon, zodat ze er van konden leren.. Dat is fijn! Klein restaurantje in hart van Zaltbommel.. prima om zo eens langs te gaan en aan te waaien! Knus is het niet echt, daarvoor brandt er te veel en fel licht, wat overigens wel weer zorgt voor mooie foto’s van het eten voor op deze site Muziek voor onze smaak wel iets te hard, dat wordt op een gegeven moment een irritant “gepingel” maar ach..! Daar hebben we verder niks van gezegd, dus ga ik hier ook niet verder over zeuren.. Verder niks op aan te merken hoor! Parkeren kan betaald voor de deur, al konden wij het op de fiets af Zeker een aanrader als je van sushi houdt..!
Ik had gehoord dat dit sushi restaurant een absoluut pareltje in de omgeving is voor de liefhebbers van sushi. Daar is niks over gelogen!! Het menu biedt een breed scala aan heerlijke opties die zowel de traditionele sushi als nieuwe gerechtjes omvatten die ik nog niet kende. De sushi lijkt met verse ingrediënten te zijn bereid en de presentatie was telkens erg mooi Het restaurant heeft ook een zeer gezellige sfeer en de bediening was uiterst vriendelijk en attent. Of je nu een sushi-liefhebber bent of nieuw bent in de wereld van sushi, dit restaurant is absoluut een bezoek waard en ik kom in ieder geval nog een keertje terug:
Door de drukte in het restaurant kwamen de rondes door elkaar. Als je dan met 4 personen bent wordt het ingewikkeld wie wat heeft besteld en welke ronde. Relax eten is hierdoor er niet meer bij ook omdat ze de tijd hebben teruggedraaid naar 2 uur. Ons eerste gerecht kwam pas na 25 minuten. De sushi zelf en de andere gerechten zijn heerlijk.
Heerlijke sushi gegeten. Alle you van eat. Wel bijbetalen voor de duurdere sushi, dan krijg je 8 stuks. Is eigenlijk teveel. kun je beter samen delen. Had er twee besteld van 8 stuks, maar echt te veel. Jammer dat deze niet per vier te bestellen zijn. Rest wel per vier of twee stuks. Kun je lekker proeven. Ook zo lekker, gebakken banaan. Een portie is prima om te delen. Leuke zitjes, niet echt een terras buiten.
Goed restaurant. Het was niet druk, dus we werden zeer snel geholpen. Maar ik heb er wel begrip voor dat gerechten wat later komen als het wel druk is. Je bent ten slotte gezellig uit eten, je zit niet in een vreetschuur. Goede en vriendelijke bediening. Genoeg keus op de menukaart en het smaakte allemaal heel goed. Zelfs iets eenvoudigs als gebakken rijst of chinese tomatensoep, simpele gerechten maar ze smaakten heerlijk. Kortom, zeker aan te raden om daar eens gezellig te gaan eten.
Het eten is niet slecht. Daarentegen zijn drankjes erg duur bijna € 4 voor een flesje fristi voor de kinderen. Geen verschoonruimte aanwezig. IVM vol restaurant verzocht de eigenaresse om ons zoontje op de vloer ! in het toilet te verschonen.
Heerlijk gegeten. Veel verse groenten en prima sushi e.d. Het kost even de tijd om overzicht te krijgen in het ipad men. Vriendelijk personeel.Eten: 5/5
Vorige week voor het eerst met ons gezin wat besteld en thuis opgegeten. De kinderen zijn een voorstander van de gegrilde gerechten. Het was heerlijk en zeker voor herhaling vatbaar.
Eten was gewoon goed niet bijzonder maar goed. Bediening was matig ergerde mij aan het oortje van de telefoon in zijn oor. En ze iets op de verkeerde tafel wat we onderling oploste maar toch wouden ze hun gelijk halen bij ons. Was helemaal niet nodig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid