facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor JantjesZomerhuisje

JantjesZomerhuisje

Info

Te huur: leuk vakantiehuis voor max. vier personen met complete inboedel in prachtige omgeving. Inclusief fietsenhuur. Hunebed op loopafstand.

Adres:
Stad: Odoorn



op zoek naar gerelateerd: Natuurhuisje Odoorn
Recensies
Heel fijn verblijf gehad hier afgelopen 5 dagen. Super gastvrij ontvangen. Alle beestjes die ze hebben maken het extra leuk. Je wordt 's morgens wakker gemaakt door de zon die binnen schijnt en de haan helpt daar ook een handje bij. Verder heb je de konijnen, kippen, verschillende vogels en natuurlijk de alpacas. De accommodatie heeft alles wat je nodig hebt. Je kunt indien je zou willen koken en dan lekker alles in de vaatwasser stoppen. Mooie uitvalsbasis voor wandel of fietstochten. Maar ook mooi centraal met verschillende steden of activiteiten die te doen zijn. Kortom wat ons betreft echt een aanrader!
Erg leuke locatie en zeer gastvrij gezin. Zeker een aanrader als je lekker erop uit wilt gaan. Omgeving is erg mooi en binnen loopafstand heerlijke natuur. Tip: poolshoogte bezoeken en een heerlijk bakje koffie en gebak bij Bakker Joost in Odoorn.
Hele vriendelijke mensen
Schitterend appartement.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid