facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Janssen-shop.eu

Janssen-shop.eu

Info

Dé Steekschuim Specialist. Bloemschikken, Bloemschik Werkmaterialen, Piepschuim vormen. Scherpe Prijzen, Snelle Levering, Kwaliteit en Service.

Geschiedenis

Steekschuim, Bloemschikmateriaal, Piepschuim Vormen, Decoratie Verfspray en Bronzen Beelden. Makkelijk, Snel en Goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment!

Producten

Steekschuim
Bloemschikmateriaal
Piepschuim Vormen
Decoratie Verfspray



"Specialist in Top Kwaliteit Steekschuim, Bloemschikmateriaal en Piepschuim Hobby Vormen van OASIS® Floral Products. Klein- en Groothandel voor Particulier en Bedrijf."

"Specialist in Top Kwaliteit Steekschuim, Bloemschikmateriaal en Piepschuim Hobby Vormen van OASIS® Floral Products. Klein- en Groothandel voor Particulier en Bedrijf."
Adres: Koesdonkerveldweg 9, 5991NR Baarlo
Telefoonnummer: +31 77 7850997
ue.pohs-nessnaj@ofni
Stad: Baarlo
Route: Koesdonkerveldweg 9
Postcode: 5991NR


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00
Dinsdag: 09:00 - 12:00
Woensdag: 09:00 - 12:00
Donderdag: 09:00 - 12:00
Vrijdag: 09:00 - 12:00

Recensies
Fantastisch assortiment, vooraf heel goed en snel geholpen. Helaas is er mbt inkoop van producten als bloemist geen goedkopere prijs te generenen, zodat je er als bloemist ook nog wat op kunt verdienen dit ten opzichte van de inkoop bij de bloemengroothandel die ook deze producten kan leveren. Ze hebben een hele goede, snelle retourprocedure mocht dit nodig zijn alleen was ik teleurgesteld in de reactie, wanneer ik hen er op attendeer dat de post nl het pakket heeft achtergelaten bij een post nl punt en zij daar blijkbaar niet door post nl over waren ingelicht waar ik achterkwam ik ging een qr code check doen van post nl waar mijn pakket was omdat ik geen reactie ontving wat ik gezien hun beloftes niet kon rijmen. Het is jammer dat er dan niet vriendelijk gereageerd wordt terwijl je als verzender gedaan hebt wat je kunt misschien alleen niet op vrijdag verzenden omdat er niemand aanwezig is op zaterdag alleen de post nl daar geen duidelijke info over heeft achtergelaten.
Top ! Levering correct en op voorziene tijdstip afgeleverd
Snelle verzending en Goede site
Alles perfect Verzending sneller goede service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid