facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Janssen Kliniek Oisterwijk

Janssen Kliniek Oisterwijk

Info

De Janssen Kliniek is een plastisch chirurgische privé-kliniek die staat voor professionaliteit, kwaliteit en privacy.

Geschiedenis

De Janssen Kliniek is een plastisch chirurgische privé-kliniek die staat voor professionaliteit, kwaliteit en privacy, waarin de patiënt centraal staat. Het nieuwe pand waarin de kliniek gevestigd is, is modern, warm en sfeervol ingericht, en voldoet aan de eisen die de Inspectie voor de Gezondheidszorg aan privé-klinieken stelt. De kliniek ligt centraal in het hart van de parel van Brabant, Oisterwijk. Op deze unieke locatie zorgt de Janssen Kliniek voor een gemakkelijke bereikbaarheid en voor privacy.

Deskundig team
De Janssen Kliniek is het initiatief van de ervaren plastisch chirurg drs. Martin Janssen die leiding geeft aan een klein, hecht team dat garant staat voor een deskundige en individuele benadering. Deze kleinschaligheid is een bewuste keuze en heeft als doel dat u in alle rust door de plastisch chirurg zelf van informatie wordt voorzien over de verschillende behandelmethoden.




De Kliniek
Inpandig heeft de Janssen Kliniek twee operatiekamers die zijn uitgerust met de meest geavanceerde apparatuur. Hierdoor zijn alle denkbare behandelingen uit te voeren onder locale verdoving als ook onder algehele narcose. Voor een aantal behandelingen is het noodzakelijk dat de patiënt blijft overnachten. In de kliniek bevinden zich hiervoor een drietal slaapkamers. De slaapkamers zijn van alle gemakken voorzien: zo is het mogelijk om gebruik te maken van draadloos internet, en zijn de ruimten voorzien van een TV. Het spreekt voor zich dat u ook hier wordt opgevangen door gekwalificeerde verpleegkundigen die in directe verbinding staan met de plastisch chirurg.
Als u vragen heeft na de behandeling of ongerust bent tijdens de herstelperiode staan wij u graag te woord. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u bereikbaar.


Veilig en Vertrouwd


De Janssen Kliniek houdt zich aan alle regels die er voor privé-klinieken zijn vastgesteld op het gebied van kwaliteit, hygiëne en wetgeving. Ook wordt onze kliniek periodiek gecontroleerd door de Inspectie voor de gezondheidszorg.

Tevens zijn al de behandelaars werkzaam in onze kliniek in Nederland BIG geregistreerde ervaren anesthesisten of plastisch chirurgen. Regelmatige bezoeken aan internationale congressen en bijscholingsdagen houden hun op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op hun vakgebied.

Dit alles geeft een veilig en vertrouwd gevoel.


Mooi is heel persoonlijk

Plastische chirurgie en cosmetiek krijgen in Nederland steeds meer aandacht. En terecht, want door nieuwe ontwikkelingen én het vakmanschap van goed opgeleide en ervaren plastisch chirurgen, worden steeds vaker kleine of grote esthetische problemen opgelost. Ondanks de vooruitstrevende ontwikkelingen binnen het vak is er één vraag echter niet te beantwoorden, namelijk:

Wat is mooi?
Elk persoon is uniek. En iedereen ziet zichzelf op een eigen manier. Wat voor de één een probleem vormt, is voor de ander geen issue. Bij de Janssen Kliniek houden we niet van standaard. Want mooi is héél persoonlijk.







Behandelingen

Omdat de Janssen Kliniek gedegen is uitgerust met de beste apparatuur en de beste faciliteiten, kunnen we een breed aanbod aan behandelingen bieden. Hieronder een opsomming van de behandelingen, die zowel onder locale verdoving als onder algehele narcose plaatsvinden. Voor meer informatie raadpleegt u onze website www.janssenkliniek.nl

Armlift - bilvergroting – borstvergroting – borstverkleining – borst(spier)vergroting man - botox – bovenarmlift – (mini)buikwandcorrectie - dijbeenlift - facelift – halslift – kuitvergroting - liposculptuur – lipvergroting – lipverkleining - littekencorrectie - minilift – moedervlek verwijderen - neuscorrectie – ooglidcorrectie – oorcorrectie - peelings - penisverlenging – penisverdikking - rimpelbehandeling - schaamlipcorrectie - voorhoofdlift – wenkbrauwlift

Naast deze behandelingen is de Janssen Kliniek ook gespecialiseerd in gezichtsverjonging. Hiervoor kunnen wij verschillende methodes aanbieden. Voor de rimpelbehandelingen werken wij o.a. met verschillende fillers. Ook is het mogelijk om bij ons een Botox-behandeling te ondergaan. Daarnaast bieden wij ook mesotherapie behandelingen, verschillende soorten peelings en lipolyse aan.

Goed advies vooraf

Consultgesprek: vrijblijvend en kosteloos
Het is van belang u goed te laten adviseren over de mogelijke behandeling, daarom gaat aan elke ingreep een uitgebreid informatiegesprek met de plastisch chirurg vooraf. Deze consultgesprekken zijn gratis en geheel vrijblijvend. Tijdens het gesprek kunt u vragen verwachten over uw medische achtergrond en fysieke gesteldheid. Op basis van uw wensen en de mogelijkheden die er zijn, bepaalt u samen met onze plastisch chirurg wat voor u de meest geschikte behandeling is. Ook worden mogelijke risico’s en complicaties besproken, en zal er uitleg worden gegeven over de herstelperiode.



Wachttijden
Besluit u tot behandeling over te gaan? Onze wachttijden zijn beperkt. De behandeling kan in de meeste gevallen al op zeer korte termijn plaatsvinden.


Wij hopen u voldoende informatie te hebben gegeven en verwelkomen u graag in onze kliniek.

Adres: Moergestelseweg 32 M, 5062 JW Oisterwijk
Telefoonnummer: 013-5213555
Stad: Oisterwijk
Route: Moergestelseweg 32 M
Postcode: 5062 JW



op zoek naar gerelateerd: Janssen Kliniek Oisterwijk ervaringen, Martin Janssen zwarte lijst, Huidkliniek Oisterwijk, Plastische Chirurgie ETZ, Plastische chirurgie België goedkoper, Kosten plastische chirurgie, Plastische chirurgie Duitsland goedkoper, Plastische chirurgie Brabant
Recensies
Nou heb 5 jaar mentor silicone gehad en kapot zegt meneer janssen die een is kapsel die anders laten liften en klaar ga naar eigen huisarts zegt is niet goed heb je ooit een mri gehad zeg nee dus zo gedaan en je kapot binnen 5 jaar mentor doet er niks aan moet nieuw silicone pakken dan heb ik recht op vergoeding te gek voor woorden. Maar ze gaan leven lang mee je kunt er met een auto over heen rijden kunnen niet kapot vind echt niet normaal dat dit zo kan en ook niet te spreken over de klachten die ik heb stuur je meneer janssen een brief krijg ik terug ik heb je knip en plak werk ontvangen te gek voor woorden.
Neuscorrectie ondergaan maar wijkt extreem af van de simulatie. Had voorheen een bredere neus maar geen wipneus. Nu heb ik zelfs na jaren wachten nog steeds een extreme wipneus en is ook scheef gemaakt. Beide kanten zijn niet gelijk. Totaal geen aanrader dus voor neuscorrectie. Na mijn ontevredenheid geuit te hebben meerdere malen wordt er helemaal niets mee gedaan want het geld is binnen. Mocht ik het wat rechter willen laten maken dan moet ik hiervoor betalen. Ohja en wist je trouwens dat dr janssen op de zwarte lijst staat omdat er een vrouw is overleden na liposuctie en slechte nabehandeling!
Nog elke dag heb ik last van de grove fouten die meneer Janssen tijdens de operatie heeft gemaakt. Met klachten achteraf kun je hier niet terecht. Je wordt dan genegeerd of erger nog; GECHANTEERD. Ik kan deze kliniek niemand aanraden.
Buikwandcorrectie ondergaan. Vriendelijk personeel die je op je gemak stellen. Operatie goed verlopen. Moest nachtje blijven en de nazorg was super. Paul is echt een topper, werd helemaal in de watten gelegd.
Neuscorrectie gedaan zeer tevreden over de operatie. Heel lieve arts en personeel. Echt een aanrader.
Ik ben daar gisteren geholpen aan een borstvergroting, was even een lange zit omdat er bij 1tje de operatie uitliep. Toen ik opgeroepen werd was ik best heel erg nerveus, het team wat klaar stond voor mij stelde mij dan ook gerust. Wat een super team was alleen maar loof, en de dokter die mij opereerde is ook een top dokter geen spijt hier van. Ik ben dus een happy costumer. Dit was de lange wachten wel waard ook al had ik het even moeilijk. Een woord top clinick een top team aan broeders en zusters en de dokters een aanrader.
Ben zeer tevreden over mijn behandeling, vakkundig gedaan en personeel was heel lief. Ben er heel blij mee cht een aanrader!
Meneer Janssen handelt onethisch! Deze meneer gaat meer te werk als een slager dan als arts. Hierom raad ik deze kliniek ten zeerste af!
Heb drie maanden geleden een lipo onderkin gehad en ben meer dan gelukkig. Ondanks gewichtsverlies bleef ik een onderkin houden, wat nu aanzienlijk is verminderd. De behandeling was pijnloos en er werd tussendoor goed gecommuniceerd om te kijken of alles goed gaat. Nazorg was ook top. Heb nu een veel strakkere kaaklijn, ik raad de kliniek aan.
Ik heb in de kliniek een boven en onder oogcorrectie ondergaan. Na een poos ben ik terug gegaan omdat de huid onder mijn ogen wel erg plooide. Dr Janssen zei dat mijn oogkassen te hol waren en hij zou daar lichaamseigen vet inspuiten. Ik dacht nog...perfecte sevice. maar na die behandeling is het vele malen erger geworden. Ik heb gebeld en er werd mij gezegd dat het wel 1 jaar kon duren voordat alles zn plekje had gevonden. Blijkbaar heeft niks zijn plekje gevonden. Weer heb ik een mail gestuurd met de boodschap dat mijn onderoogleden er echt slecht uitzagen. Ik kreeg een mail terug dat ze de voor en na foto's bekeken hadden en dat er toch echt wel verschil was. Maar na de laatste behandeling zijn er geen na foto's gemaakt. Daarom heb ik een paar weken terug een selfie gemaakt en die gemaild. Maar blujkbaar is het te veel moeite om daar op te reageren. Dus een flink bedrag kwijt...en nog steeds niet met een fijn gevoel over mezelf in de spiegel kunnen kijken. Dr Janssen en al het personeel waren heel erg vriendelijk...daar valt niks op aan te merken..maar de afhandeling van klachten is me zwaar tegen gevallen. Ik zal daardoor deze kliniek niet aanbevelen bij anderen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid