facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Janssen Keukens - Wijchen

Janssen Keukens  - Wijchen

Info

Janssen Keukens in Wijchen is de Keukenspecialist in de regio Nijmegen. Wij realiseren uw droomkeuken binnen ieder budget.

Geschiedenis

Janssen Keukens is een gespecialiseerd familiebedrijf gevestigd in Wijchen (Gld). Wij zijn de keukenspecialist voor de regio Wijchen, Nijmegen en omstreken.

Kijk vrijblijvend rond in onze schitterende showroom en laat u verrassen door ons uitgebreide assortiment keukens, apparatuur en accessoires.Wij realiseren droomkeukens voor ieder budget.

Adres:
Telefoonnummer: 0246419525
Stad: Wijchen



op zoek naar gerelateerd: Keukens Nijmegen, Keukens Beuningen, Keuken kopen Wijchen, Jansen Keukens, De Haar Keukens, Elementa keukens, Keuken en Bad Wijchen, Janssen Wijchen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Aalbers Badkamers Aalbers Badkamers 1 km Waardeloze service en veel te duur. Als er iets is met een product, is er geen garant...
Recensies
We zijn erg tevreden over onze nieuwe keuken. Ook goede sevice met het uitzoeken ervan. Ook het plaatsen ervan ging goed en gaan verzorgd met je nieuwe keuken om zodat het er goed en netjes eruit ziet. Erg tevreden en kan iedereen Janssen keukens aanraden. En de keuken is top kwaliteit!!
Goed advies en correcte afspraken.
Wij zijn heel tevreden met de nieuwe keuken, er is heel hard gewerkt op de dag van de plaatsing. Ook het naleveren en bijstellen is prima verlopen.
Een hele fijne firma, die zijn afspraken keurig nakomt. Misschien niet altijd de goedkoopste maar goede klantenservice en goed reagerend als wijzigingen of aanpassingen nodig zijn.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid