facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Janssen de Jong Bouw

Janssen de Jong Bouw

Info

Janssen de Jong Bouw gelooft in de nieuwe manier van bouwen. Hierbij staat de wens van de gebruiker altijd centraal. Niet voor niets is ‘Let’s build happiness’ ons credo.

Geschiedenis

Janssen de Jong Bouw – Ruimte voor mensen

Ieder mens heeft ruimte nodig. Om te wonen, te werken, te ontspannen. Janssen de Jong Bouw geeft die ruimte. Letterlijk. Door te bouwen aan woonwijken en huizen, zorginstellingen en bedrijfsruimten creëren we ruimte om te ademen, te leven en te genieten.

Al meer dan 75 jaar heeft Janssen de Jong Bouw haar wortels stevig verankerd in de woningbouw. Onze opdrachtgevers zijn woningbouwcorporaties, gemeenten, ontwikkelaars, bedrijven en particulieren. Janssen de Jong Bouw is tevens een actieve partner in de utiliteitsbouw, zo realiseren we een grote verscheidenheid aan bedrijfsgebouwen, zorgcentra, onderwijsinstellingen en kantoren. Daarnaast zijn wij actief op het gebied van Bouwservice een renovatie.

Janssen de Jong Bouw maakt deel uit van de Janssen de Jong Groep. De Janssen de Jong Groep is actief in projectontwikkeling en bouw, infrastructuur en systeembouw. Zowel in de ontwerpfase als bij de realisatie maakt Janssen de Jong Bouw gebruik van de veelzijdige kennis, ervaring en capaciteiten van de groepsondernemingen en werkt met vele ervan regelmatig samen aan uiteenlopende projecten.

Meer informatie kunt u vinden op onze website: www.janssendejongbouw.nl



"Janssen de Jong Bouw gelooft in de nieuwe manier van bouwen. Hierbij staat de wens van de gebruiker altijd centraal. We werken vanuit onze visie: ‘Let’s build happiness’.Janssen de Jong Bouw bouwt en innoveert vanuit de visie dat we samen met de klant de beste oplossing willen realiseren.Janssen de Jong Bouw maakt deel uit van de internationaal opererende Janssen de Jong Groep, de groep van bouwspecialisten.We ontmoeten u graag op onze vestigingen in Son en Breugel, Hengelo en Hardenberg."
Adres: Science Park 5049, Son en Breugel
Telefoonnummer: 088-3559355
Stad: Son en Breugel
Route: Science Park 5049


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Jansen Projectontwikkeling, Janssen de Jong Cluster Wonen, Janssen de jong service, Nijhuis Bouw, Bouwbedrijf Venlo, m.j. de nijs en zonen, Bouwbedrijf Curaçao, Bouwbedrijf Landgraaf
Recensies
Geen aankonding ..als euthist helemaal van slag..Maar prima resultaat
Willen niet meewerken om een oplossing te vinden waar ze zelf debet aan zijn
Mooie huizen en één mooie vloer
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid