facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jansen Wijhe

Jansen Wijhe

Info

Jansen Wijhe, al ruim 70 jaar deskundig en gedreven om vakwerk af te leveren. Van de agrarische sector tot cultuurtechniek en infra, kortom: vakwerk loont!

Geschiedenis

De grondslag voor Jansen Wijhe werd in 1948 gelegd door Herman Jansen, de vader van de huidige ondernemende broers Han en Jos.

De eerste activiteiten bestonden uit agrarisch loonwerk: het dorsen van graan en het spuiten van fruitboomgaarden en aardappelvelden. In de jaren zeventig werd de eerste shovel aangeschaft. De grondverzettak groeide sterk, mede dankzij de enorme stadsuitbreidingen van het nabijgelegen Zwolle.

Het huidige bedrijf bestaat uit zeven sectoren: naast het agrarisch loonwerk en grond-, weg-, en waterbouw verricht Jansen Wijhe ook werkzaamheden binnen de cultuurtechniek, groenrecycling, mestdistributie, energie uit biomassa en infra industrieel.

Het is een modern bedrijf met een geavanceerd machinepark. Er werken een zestigtal deskundige medewerkers vanuit drie vestigingen.
De hoofdvestiging is aan de Lierderholthuisweg 15 te Lierderholthuis, vanuit deze locatie vindt de planning plaats voor het agrarisch loonwerk, grond, weg- en waterbouw en cultuurtechniek. Daarnaast is achter het bedrijf de groenrecycling gelegen. Vanuit de vestiging aan de Heetenseweg 4 te Raalte worden werkzaamheden met betrekking tot agrarisch loonwerk en de mestdistributie geregeld. Aan de Kielsterachterweg 7 te Kiel-Windeweer (Gr) is sinds eind 2006 de biogasinstallatie operationeel.
Sinds het begin van het millennium bezit Jansen Wijhe de certificaten op de onderdelen veiligheid, kwaliteit en milieu.



"Jansen Wijhe verricht werkzaamheden in vier verschillende sectoren: agrarisch loonwerk, grond-, weg- en waterbouw, infra industrieel en groenrecycling."
Adres: Lierderholthuisweg 15, 8131 PW Wijhe
Telefoonnummer: 0572391435
Stad: Wijhe
Route: Lierderholthuisweg 15
Postcode: 8131 PW


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 16:30
Dinsdag: 07:30 - 16:30
Woensdag: 07:30 - 16:30
Donderdag: 07:30 - 16:30
Vrijdag: 07:30 - 16:30
Zaterdag: 07:30 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Jansen Wijhe Facebook, Jansen Wijhe nieuws, Han Jansen Wijhe, Jansen Wijhe zonnepanelen, groenafval olst-wijhe
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Marsman Aanhangwagens en Paardentrailers Marsman Aanhangwagens en Paardentrailers 6 km Goudeerlijke keerl die eerlijk handelt en flexibel is met wanneer je langs wilt komen...
Stand for You Stand for You 6 km Stand for You is leverancier van de ViBrochure. De ViBrochure is een unieke combinati...
Hubo Wijhe Hubo Wijhe 6 km Je wordt altijd goed en vriendelijk geholpen als je vragen hebt.!
Breijn Personeelsdiensten Breijn Personeelsdiensten 7 km BREIJN Personeelsdiensten is een unieke speler binnen de branche van bemiddeling van ...
Recensies
We hadden borderverbeteraar aangeschaft dit bleek voor een grote hoeveelheid eikenblad te bestaan, ook zaten er hele eikels in, dennenappels en grote stukken hout. We zijn nu ook winde rijker, paardenstaart en onze planten vertonen opeens schimmels. Verder zat er vuilnis bij waaronder blikjes, snoeppapier en ijzerdraad. Erg jammer.
Ik heb straatzand besteld, wat een verschrikking! Er zitten ontzettend veel grote stenen/keien in. Dit maakt het uitvlakken van het zandbed voor de bestrating tot een waar drama!
Echt platte landsbedrijf, lekker nuchter. Mag wel iets meer toelichting/uitleg geven als je er voor het eerst komt.
Zeer goed bedrijf, korte lijnen en eerlijke prijzen. Maar het belangrijkste echt vakwerk.
Goede uitleg waar je je afval kunt storten
Goed en snel geholpen met het afvoeren van groen afval
Natuurvriendelijke manier om van snoeihout compost te maken!
tuinaarde nodig, neem een aanhanger mee
Mooi bedrijf ook behulpzaam
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid