facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jansen Terborg

Jansen Terborg

Info

Jansen Terborg is opgericht in 1880 en heeft zich gespecialiseerd in onderhoud, renovatie en verbouw van woningen en bedrijfspanden.

Geschiedenis

Jansen Terborg is van oudsher een in 1880 opgericht aannemingsbedrijf dat zich de afgelopen jaren heeft gespecialiseerd in onderhoud, renovatie, aan- en verbouw. Inmiddels is bedrijf ingericht in de disciplines Bouw, Installatie, Keukens en Badkamers.

Adres: Postbus 117, 7060 AC Terborg
Telefoonnummer: 0315-323107
Stad: Terborg
Route: Postbus 117
Postcode: 7060 AC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Keukendepot Keukendepot 1 km Keukendepot is een keukenspeciaalzaak met een heldere formule. Bijna alle keukenopste...
Weijers Betonboren & zaagtechniek. Weijers Betonboren & zaagtechniek. 2 km Toppers. Bert komt zelf het werk opnemen en in no time staan zijn mannen te kappen en...
Inter-Fact Interiors BV Inter-Fact Interiors BV 2 km Prachtige producten! Echt vakwerk, alles is mogelijk
Ginoklustvoorjou Ginoklustvoorjou 2 km Telefonisch 24/7 bereikbaar . Ook voor spoedklussen kunt ons 24/7 bereiken.
Recensies
Dit is een ouderwetse aannemer met gevoel voor afwerking en kwaliteit die gaat voor kwaliteit. De inzet van de medewerkers verdient een pluim, zij denken mee met het einddoel van ons bouwproject in Lengel. Voor ons project, waarbij een extreme hoge luchtdicht vereist is, maken medewerkers zelfs in de vrije tijd speciaal gereedschap, om de muren goed luchtdicht te krijgen. De betrokkenheid, ook bij de scheiding van afval, zijn wij nog niet eerder tegen gekomen. Klasse!
Snel en fijn geholpen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid