facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jansen Pure Beauty

Jansen Pure Beauty

Info

Jansen Pure Beauty is een onderdeel van Jansen Kappers wat is gespecialiseerd in huidproblemen, huidverzorging, relaxbehandelingen, nagels en kunstnagels.

Geschiedenis

De gezichtsbehandelingen bij Jansen Pure Beauty worden gegeven met de producten van Dermalogica.
Dermalogica is een no-nonsense merk dat zich volledig richt op een gezonde huid.
Dermalogica werkt met ingrediënten die goed zijn voor de huid. hier vallen minerale oliën, lanoline, chemische kleur-en geurstoffen niet onder.

Wanneer producten van Dermalogica in aanraking met de huid komen, gebeurt er iets bijzonders. een gezonde, mooie huid, krijgt dan een andere betekenis.

Omdat de behandelingen met Dermalogica niet met standaardbehandelingen vergeleken worden zijn de tarieven gebaseerd op tijd. U kunt zelf bepalen hoelang u behandelt wilt worden en uw tijd kan naar eigen keuze (de extra’s zoals harsen, verven of epileren) en op basis van mijn advies ingevuld worden.

Op nagel gebied wordt er gewerkt met de producten van CND Shellac (voor uw natuurlijke nagels).

Shellac is de nieuwste innovatie van CND. Géén vervanger van nagellak en géén vervanger van kunstnagelbehandelingen. Shellac is een unieke nagellak, welke u draagt als nagellak met de stevigheid en de looks van gel. Shellac biedt vele kleuren, welke gegarandeerd 2 weken lang schitterend resultaat op de nagels geven en tast de nagelplaat niet aan.

Voor thuis gebruik is er CND Vinylux.
Dit is een nagellak met een ingebouwde basecoat, zonder schadelijke chemische stoffen en een topcoat met pro-light techniek, deze techniek zorgt ervoor dat de nagellak harder wordt door blootstelling aan natuurlijk daglicht.

Kunstnagels worden gezet met het merk Odyssey Nail System. Dit merk bevat geen stoffen waar veel mensen een allergie op krijgen. Bij het zetten van kunstnagels wordt altijd gebruik gemaakt van nagelbedverlenging.

Adres: Piet van Thielplein 34, 5741 CP Beek, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0492461268
Stad: Beek
Route: Piet van Thielplein 34
Postcode: 5741 CP


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Your-Look, BEAUTY salon Your-Look, BEAUTY salon 1 km Vriendelijk personeel, goed advies. Prima!
Nails and Co Nails and Co 38 km Supergoed geholpen met mijn nagels. Fijn gesprek gehad en vriendelijk. Zeker voor her...
Beauty4UBeek Beauty4UBeek 67 km Nagelsalon Beauty4U werkt met het merk CND en IBX. Daarnaast heeft Beauty4U een ruime...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid