facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jansen Pro Office

Jansen Pro Office

Info

Jansen Pro Office

Geschiedenis

Sinds de oprichting in 1995 is Jansen Pro Office uitgegroeid van eenmansbedrijf tot één van de meest toonaangevende aanbieders van professionele totaaloplossingen voor uw kantoor. Jansen Pro Office is vooral actief in Friesland.

Voor het gehele assortiment heeft Jansen specialisten in huis. Zij kennen u als klant en zij kennen uw bedrijf. Onze specialisten adviseren u en ondersteunen u op een deskundige, proactieve en betrokken wijze. Van advies tot de oplossing.



"Friesland IT te Dronrijp is een ambitieus, groeiend bedrijf, opgericht als eenmansbedrijf in 1995. Wij richten ons vooral op ondernemers in Friesland en adviseren en voorzien hen van alle producten en diensten op het gebied van telefonie, printing en automatisering in de breedste zin van het woord. Kortom: voor alle zaken en apparatuur die u dagelijks gebruikt op uw kantoor kunt u bij Friesland IT terecht. Van papier, software, geavanceerd pc-netwerken en telefonie tot print, scan en kopieerapparatuur. Ook de aanleg en het onderhoud van uw netwerken worden door ons verzorgd."
Adres: de Alde Mar 2, 9035 VP Dronrijp
Telefoonnummer: 0884004400
Stad: Dronrijp
Route: de Alde Mar 2
Postcode: 9035 VP


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Friesland Telecom
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
VITA Automation B.V. VITA Automation B.V. 288 meter VITA Automation B.V. is gevestigd in Dronrijp en houdt zich al ruim 15 jaar bezig met...
Recensies
Hebben in ons pand al ruim 5 jaar internet wat niet boven de 7Mbps komt terwijl er 150Mbp was beloofd. En wekelijks hebben we last van storingen waarbij we dikwijls dagen helemaal geen internet toegang hebben. Er werd tot twee keer toe tweedehands accespoints opgehangen die na een half uur letterlijk van het plafond vielen. Met deze apparaten waren de verbindingen nog slechter dan voorheen. Dus toen is onze oude apparatuur maar weer aangesloten. Waarna nooit een andere oplossing is gekomen.
Weer vriendelijk en vakkundig geholpen om een mooie laptop met touche screen te kopen die snel en inclusief installatie met Word en Excel is geleverd.
Zeer vriendelijke technische medewerker die problemen goed weet te behandelen
Top bedrijf, goede info en snelle leveringen
Gewoon geweldige service. Top garage.
Prima , snel en deskundig geholpen
Vertaald door Google Met de auto er langs gereden Origineel Drove past it in the car
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid