facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jansen Pellets

Jansen Pellets

Info

Kies voor een pelletkachel voor uw woning of kantoor!
Bespaar jaarlijks 40% - 75% op brandstofkosten!

Geschiedenis

Houtpellets zijn kleine samengeperste houten staafjes. Er zijn diverse soorten houtpellets van verschillende bronnen. Zoals schoon fabrieks afvalhout tot vermalen afval hout. Jansen Pellets verkoopt u alleen houtpellets die voldoen aan de strenge DIN norm en Ö-Norm ten aanzien van verbrandingswaarde, vochtigheidsgehalte, asopbrengst en verontreinigingen.
Een houtpellet is een solide biomassa dat samengesteld is uit houtzagsel die onder hoge druk samengeperst worden. Door de hoge druk wordt het hout relatief heet, waardoor de natuurlijke harsen in het hout ervoor dat de pellets hun vorm krijgen en behouden. De persing gebeurd zonder toegevoegde chemicaliën. Houtpellets zijn daarom ecologisch verantwoord en resulteren niet in ongewenste vervuilende emissies tijdens de ontbranding.

Wij zijn alleen zaterdags geopend van 8 tot 5. in andere gevallen even bellen.

Opzakken
Doordat wij beschikken over een geavanceerde opzaklijn kunnen wij voor u meerdere producten opzakken. Hierbij kunt u denken aan:

Houtpellets
Zaaigranen
Graszaad
Grasbrok
Ingedroogd digestaat
etc.

Adres: Provincialeweg 6, 9463TK Eext
Telefoonnummer: 0622852935
Stad: Eext
Route: Provincialeweg 6
Postcode: 9463TK


Recensies
Staat altijd voor je klaar!
Super product
Vertaald door Google Top Origineel Top
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid