facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jansen Opticiens

Jansen Opticiens

Info

Mooie brillen, uitgebreide oogmeting, optometrie, contactlenzen, oogzorg en aandacht!

Geschiedenis

Uw ogen: een kostbaar bezit.
Wij zijn ons bewust dat uw ogen u dierbaar zijn. Ons zicht is immers van levensbelang om goed te kunnen functioneren.
Stelt u zich eens voor hoe uw leven eruit zou zien wanneer u met veel moeite uw mail moet lezen, het autorijden moeilijk gemaakt wordt door onscherp zicht, of dat uw gezichtsveld steeds smaller wordt?
Daarom is een regelmatige controle van uw ogen van levensbelang. Niet alleen om te kijken of uw huidige contactlenzen of bril nog voldoet aan uw eisen, maar ook om uit te sluiten of er mogelijk een (familiaire) oogziekte aanwezig is.

Onze opticiens weten tijdig te signaleren wanneer er meer loos is dan alleen een verandering in brilsterkte, en zullen u in dat geval doorsturen naar een van onze optometristen

Onze collectie merkmonturen hebben wij met veel zorg en aandacht geselecteerd. Wij volgen de nieuwste trends op het gebied van internationale (zonne)brilmode en bezoeken daarvoor nationale en internationale vakbeurzen.

Een bril kan in de etalage nóg zo mooi zijn, het gaat erom hoe de bril bij ú staat.
Wij nemen de tijd om u uitvoerig te adviseren over de juiste kleur, het fijnste materiaal, zodat u een gedegen keuze kunt maken waar u zich volledig in kan vinden.
Na het uitzoeken van het montuur bespreekt een van onze glasspecialisten samen met u door welke glazen het meest geschikt zijn voor uw nieuwe bril.

Onze collectie bestaat onder andere uit de volgende merken:

Alain Mikli - Starck eyes - Adidas - Bvlgari - Chanel - Cartier - Oliver Peoples - Paul Smith - Tom Ford - Persol - Ray Ban- Lindberg - Ørgreen - Oakley - Henry Jullien - Gijs - Lafont - Prada - CK - Red - Vingino

Adres: Nathaliegang 86, 2719 CS Zoetermeer
Telefoonnummer: +31793620362
Stad: Zoetermeer
Route: Nathaliegang 86
Postcode: 2719 CS


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Optometrist Zoetermeer, Jansen optometrist, Oogmeting Zoetermeer, Binoculair onderzoek, René Zoetermeer, Optique René, Opticien Zoetermeer stadshart, Opticien Zoetermeer Dorpsstraat
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
HiEyes HiEyes 1 km HiEyes™ Block Blue Lights - Sleep better. Reduce headaches. Stay fashionable. Say Hi,...
Fashion Optiek Fashion Optiek 2 km Super klantvriendelijk, snelle service!! En mooie brillen
Recensies
Bij Jansen opticiens staan ze altijd klaar voor je . Altijd even vriendelijk en behulpzaam . Ik kom al jaren bij Jansen opticiens en ik ben uiterst tevreden . Nemen de tijd voor je problemen , maar ook voor oogmeting en evt een nieuwe bril uit te zoeken. Het is echt een aanrader.
Altijd een correcte en super enthousiaste hulp bij controles en aflevering.
Zeer tevreden over Jansen opticiens! Meerdere keren lenzen geprobeerd bij verschillende opticiens maar elke keer problemen door droge ogen. Ik wilde het nog een keer proberen dus ben ik naar Jansen gegaan. Ze hebben echt de tijd voor me genomen. Er zijn een uitgebreide metingen gedaan en de eerste set lenzen waren meteen goed.
Zeer goede opticien, ben al heel lang klant hier voor contactlenzen. Ze doen alle moeite de juiste "kijkoplossing" te vinden. Topservice!
Zeer tevreden met mijn nieuwe bril. Vriendelijk en deskundig team van opticiens die zorgen voor een bril met hoge kwaliteit.
Zeer luxe, moderne winkel met vriendelijke opticiens die je graag helpen.
We zijn al jaren klant bij Jansen opticiens. We worden altijd zeer deskundig en tot volle tevredenheid geholpen door alle personeelsleden. We zijn klant voor brillen en lezen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid