facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jansen-Noy

Jansen-Noy

Info

In kleding die bij je past, ben je op je mooist!

Geschiedenis

Jansen-Noy heeft mode voor het hele gezin in elke stijl, met 300 topmerken, 4500 m2 kleding, schoenen, lingerie én accessoires, lekker eten en drinken en eindeloos veel inspiratie. Benieuwd? Kom snel eens langs in Sevenum!

Adres: Pastoor Vullinghsplein 20, 5975 DJ Sevenum
Telefoonnummer: 077-4672929
ln.yon-nesnaj@ofni
Stad: Sevenum
Route: Pastoor Vullinghsplein 20
Postcode: 5975 DJ


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: jansen noy openingstijden, jansen noy outlet, koopzondag jansen noy, jansen noy stapelkorting, jansen noy koopzondag 2018, jansen noy nieuws, jansen noy vacatures, jansen noy schoenen
Recensies
Geweldige winkel , prachtige indeling van de winkel .Super lief personeel en dat loopt daar veel hahahah en dan die leuke biologische koekjes
We komen er al jaren. Het is voor ons best een stuk rijden, maar beslist de moeite waard. Super uitgebreide collectie voor iedereen, vakkundig personeel met een prima service en gemakkelijk parkeren. Een top zaak!
Twee keer geweest deze week. De prijs mag dan wel wat hoog, maar de keuze is reuze en het personeel is top. Zowel bij de dames als heren afdeling.
Met mijn 10 maanden geleden gekochte Jacob Cohen jeans kwam ik terug in de winkel om verhaal te halen. Helaas meneer, hij is 10 maanden oud en we kunnen bij de importeur niets meer verhalen en we willen u als tegemoetkoming een tegoedbon van uiteindelijk € 100,- geven en dat voor broek van € 300,-. Ik werd door Jansen Noy na een vraag iedere keer wel netjes terug gebeld maar voor een merk waar je toch meer van mag verwachten vind ik deze kwaliteit niet acceptabel en eigenlijk de uiteindelijke afhandeling ook niet helemaal tevredenstellend. Het is zeker niet mijn enige broek maar voor mij in ieder geval geen Jacob Cohen meer
Jammer dat je niet begroet wordt..... Nadat we 3/4 de winkel hebben gezien, en zeker 6 medewerksters kwamen we de eerste tegen die Goedemiddag zei.
Hele fijne winkel met een zeer ruime keuze voor dames en heren. Veel adviseurs zodat er altijd iemand is die je helpt met keuze en advies.
Goed geholpen met kleding uitzoeken. Er is echt de tijd genomen en zelfs een broek terplekke vermaakt. Service!
De uitverkoop stelt al jaren niets meer voor.
Zeer aangename winkel voor haar en hem. Het personeel is uiterst vriendelijk en behulpzaam. Een echte aanrader
De ene verkoopster is wel niet de andere. Sommige verkoopsters kunnen beter thuisblijven!! Ik was bijna weggelopen met enig verontwaardiging. Op weg naar de uitgang werd ik aangesproken door iemand met wel een hart voor de zaak. En dankzij haar, een kundig en zeer bevlogen medewerkster ben ik enorm blij naar huis gegaan met een grote tas vol moois.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Jansen-Noy met het openbaar vervoer


Sevenum, Steinhagenstraat 190 meter
87
Sevenum, Steinhagenstraat 250 meter
687
87
Sevenum, Centrum 250 meter
679
79
87
Sevenum, Centrum 270 meter
679
687
79
87
Sevenum, Maasbreeseweg 420 meter
679
79

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid