facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jans Schilderwerken

Jans Schilderwerken
"Naast het reguliere schilder- en behangwerk kunt u bij Jans Schilderwerken ook terecht voor industriële coatings- en spuitwerkzaamheden. Jans Schilderwerken bedient zowel de particuliere alsook de zakelijke markt. Door onze jarenlange ervaring bent u verzekerd van kwaliteit. Zodoende gaat uw schilderwerk zichtbaar langer mee!"
Adres: Posthoornstraat 11 , Ede 6711 BZ, NL
Telefoonnummer: 0318 785 305
Stad: Ede
Route: Posthoornstraat 11
Postcode: 6711 BZ



op zoek naar gerelateerd: Max Schilderwerken
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Morren Schilder- en Onderhoudsbedrijf Morren Schilder- en Onderhoudsbedrijf 4 km "Schilder, glas zetten, schildersbedrijf, verbouwingen, onderhoud, herstel houtr...
Recensies
Fijne communicatie, denkt mee en fijne adviezen. Enorm blij met het resultaat!
We zijn elke dag blij met het schilderwerk in ons huis. Professionele kwaliteit. Jans Schilderwerken schildert met verve. Top!
Het is een prettig bedrijf. Men is helder en duidelijk in de afspraken en levert prima werk. Ze werken secuur met een vleug gezelligheid. De prijs is goed en de kwaliteit die je er voor krijgt is hoog.
In onze nieuwbouwwoning heeft Jans Schilderwerken onze wanden behangen met glasvlies en voorzien van latex. Het ziet er mooi uit en zijn tevreden.
Prettige communicatie, vakwerk, goede prijs, aanrader!
Kundig, mooi werk geleverd en afspraak is afspraak.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid