facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jannink Nijverdal

Jannink Nijverdal

Info

We zijn gespecialiseerd in horeca en grootkeuken, bedrijfskoeling, klimaatbeheersing, interieur, totaalinstallateur en service en onderhoud.

Geschiedenis

Ons familiebedrijf is opgericht in 1896. In 1991 nam Ronny Jannink het bedrijf over van zijn vader en sinds dat jaar zijn we ook gespecialiseerd in horeca- en grootkeuken, koeltechniek en klimaatbeheersing. Al meer dan 100 jaar zijn wij klantgericht. Sinds 1998 zijn we gevestigd in ons huidige bedrijfspand aan de Marconistraat 4 in Nijverdal, in het mooie Twente.


Naast horeca- en grootkeukenapparatuur leveren wij ook bedrijfskoelingen en airco’s. We doen niet alleen de levering, maar ook de installatie en service en onderhoud. Dat maakt ons totaalleverancier. Dagelijks staan onze specialisten voor u klaar om samen met u een oplossing te bedenken voor uw vraag. Iedere vraag is onze uitdaging.

Ons motto is: uw wens is onze passie.

Wij werken zoals u wilt, zoals wij zijn en zoals dat bij ons al jaren gaat.

U wilt…
Dat uw klanten tevreden zijn. De beste service bieden en krijgen. Dat uw vragen snel worden opgelost. Door specialisten. De makkelijkste manier. Dat er naar u geluisterd wordt. Een goed advies. Een betrouwbare zakenpartner. Begrepen worden. Zich thuis voelen. Ontzorgd worden.

Wij zijn…
Totaalleverancier. Al meer dan honderd jaar. Eerlijk en betrouwbaar. Vakkundig en professioneel. Snel en altijd bereikbaar. Kostenbesparend: duurzaam en efficiënt. Veelzijdig en klaar voor uw uitdaging.

Bij ons…
Bestaat onmogelijk niet. Krijgt u goed technisch advies. Krijgt u een persoonlijke benadering. Is alles af in elk detail. Wordt gedacht vanuit de klant. Vindt u alles op één adres. Wordt voor uw winst gegaan. Staat de koffie altijd klaar. Dus kom langs voor een advies op maat. Graag tot snel!

Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op onze website.



"Jannink Nijverdal is al sinds 1896 uw partner in klimaatbeheersing, bedrijfskoelingen en horeca- en grootkeukens. Sinds onze oprichting staan we bekend als betrouwbare totaalleverancier, een imago dat we graag willen behouden. Daarom zetten wij in op eerlijke relaties, betrouwbare communicatie, vakkundig personeel en professioneel gedrag. Samen zetten we uw visie om in duurzame projecten en efficiënte samenwerkingen."
Adres: Marconistraat 4, 7442 DD Nijverdal
Telefoonnummer: 310548611335
Stad: Nijverdal
Route: Marconistraat 4
Postcode: 7442 DD


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SuperKlima B.V. SuperKlima B.V. 277 meter Ontzettend professioneel en wat mij betreft synoniem voor Service!
InstallStore InstallStore 3 km Zojuist bijna “express” aangereden door het personeel. Man bleef doorrijden terwijl w...
Recensies
Technisch en kundig personeel, denken mee in oplossingen. Top service!!
Ik heb na 4 a 5 jaren te hebben geknokt een airco laten plaatsen door dit TOP bedrijf. Er was aanvankelijk iets verkeerd gegaan met de condens waardoor mijn vloer een deel onder lag met water en ik lekkage in huis had. Contact op laten nemen naar dit bedrijf en ik helemaal in de rats natuurlijk. Maar dit bedrijf heeft het zo snel op gepakt dat ik nu met deze warmte heerlijk kan genieten van een koel huis. Jullie weten half niet hoe blij ik ben met mijn airco,tje. Dat het draait als een tierelier en dat jullie het euvel razend snel hebben opgelost. Daarmee zijn mijn hitte problemen in huis verleden tijd. Een net bedrijf wat zeker niet te beroerd is naar oplossingen te kijken. Dank voor al uw goede zorg en vriendelijke groet
Deze firma kwam na een belletje om informatie, binnen 1 dag op locatie om een advies en offerte op maat te maken. Voor mijn kleine kantoorruimte hebben zij een maatwerkadvies gegeven, de offerte was volgens toezegging de volgende dag binnen. Zeer snel na de opdracht circa 1 week hebben ze de uitvoering gedaan: keurig personeel, correct en vakbekwaam, vroegen zelfs een stofzuiger. De airco is keurig geplaatst, en dankzij het opgevolgde advies functioneert de airco ondanks de kleine ruimte met veel glas, prima! Kortom: prima advies, keurige offerte, snelle opvolging en goede montage. Van harte aanbevolen.
Prima kennismakingsgesprek gevolgd door inspectie met duidelijke tekst en uitleg. Vrijblijvende offerte volgde keurig op tijd. Plaatsing keurig en alles conform afspraak. Monteurs zijn serieus en erg vakbekwaam. Klimaatbeheersing volgens professionele norm.
Jannink Nijverdal is een betrouwbaar bedrijf , werkt kundig en snel. Wij zijn super tevreden met de aflevering en opbouw van de geplaatste airco .Gewoon goed.
Als ze je iets willen verkopen staan ze dag en nacht voor je klaar. Daarna onbereikbaar. Degene die ons toen geholpen heeft is er ook niet meer werkzaam. Zal wel zijn redenen hebben.
Ik betreur 1 ster te moeten geven want het begin van onze samenwerking was perfect helaas is de klachten afhandeling dramatisch.
Heel fijn bedrijf!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid