facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Janneke van Heugten / Vakerindemedia.nl

Info

Mediaplatform Vaker in de Media geeft je tips en advies om jouw expertise overtuigend en met gemak voor een groter publiek zichtbaar te maken.

Geschiedenis

Mediaplatform VIDM draagt bij aan een realistische afspiegeling van de maatschappij in de media. Daarom bieden wij deskundigen met een verscheidenheid aan achtergronden de mogelijkheden voor een betere positionering in de media. Zichtbaarheid, geloofwaardigheid en betrouwbaarheid zijn voor jou als expert essentiële pijlers om interessant te zijn voor al die media.

Vakerindemedia bied je effectieve middelen waarmee jij je ontwikkelt tot de deskundige die overtuigend en met gemak in de publiciteit komt.



"Je vakgenoten versterken hun expertstatus met media-aandacht; jij vraagt je af waarom redacties jou niet bellen. Of je wordt wél gebeld, maar zegt ‘nee’ omdat je geen robbertje vechten wilt.Wellicht wil je vaker interviews geven, maar weet je niet hoe je de pers benadert. Of je denkt dat je een nieuwswaardig verhaal hebt, maar niemand lijkt geïnteresseerd.Herkenbaar? Mediaplatform VIDM helpt je laagdrempelig, met effectieve middelen, vaker en beter in de media te verschijnen.Waaronder:* Contactgegevens van journalisten perslijst* Online Sessies met journalisten, media- en communicatietrainers, onder wie Janneke zelf* Digitale middelen van video tot checklist met tips van journalisten en trainers waar je echt wat aan hebt."
Adres:
Telefoonnummer: 085 130 54 34
Stad: Nijkerk


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Willems Wondere Wereld Willems Wondere Wereld 1 km Elke donderdagavond tussen 19.00 en 21.00 uur neemt Willem je mee op zijn wonderbaarl...
112meldingen Nijkerk 112meldingen Nijkerk 1 km 112meldingen gaat over de meldingen van Politie, Brandweer en Ambulance in de gemeent...
Recensies
Geweldig zoals Janneke ons helpt om inzicht en gevoel te ontwikkelen voor hoe we ons in de media kunnen profileren. En je leert via haar als vanzelf journalisten en redacteuren kennen. Een vakvrouw die haar kennis en netwerk gul deelt. Dankbaar.
Wat is het toch fijn als anderen willen en kunnen delen. Weer 3 dagen begeleid door Janneke om met meer ontspanning het terrein van de media te betreden. Hoe kun je zelf er alles aan doen dat jij gezien en benaderd kunt worden door de redacteuren. Wat moet je zeker niet doen en wat zou kunnen helpen. Heb er weer veel aan gehad, weer met iets meer lef kijk ik uit naar het moment dat ik het veld van de media durf te betreden! Dank lieve Janneke, het is bijzonder hoeveel kennis en kunde jij vol blijheid uitdeelt. Grote dank, Vera
Lekker heldere uitleg over wat wel en wat niet een goed opiniestuk maakt en dus jouw verhaal plaatsbaar maakt. Dat gold voor de opiniestukchallenge en ook voor de uitleg erna met de opinieredacteur van Trouw.
De opiniestukchallenge was echt zo inspirerend. De heldere stappen van het werkboek leidden me zo door het proces heen. Ik kijk uit naar volgende challenges!
Als je wilt weten waar je op moet letten als je in de media wilt komen met jouw expertise, dan zijn de medialunches van VIDM een hele goede start!
Janneke heeft in een consult van 1 uur ervoor gezorgd dat ik de tools in handen had om zo zinnig naar vakbladen te pitchen, dat ik binnen een week een toezegging had om een artikel te schrijven. Ook heeft haar werk en Lanceer je boek challenge me aangezet na een jaar niets horen tóch weer uitgevers aan te schrijven. Hierop kreeg ik een aantal positieve reacties en er staat een afspraak op de planning. Volg haar tips op, houd vol en uiteindelijk kom je gewoon in de media.
Goede ervaring met de medialunch. Ik heb meer richting gekregen in het proces om aandacht te krijgen van journalisten voor topics die me raken, als mens, als profesional.
Janneke organiseert echt hele boeiende en inspirerende medialunches met zeer goede journalisten en redacteurs!
Ik vond het een informatieve medialunch met Janneke en als gast Yvette Brok. Ik had vorige week ook aan een medialunch deelgenomen waar Yvette ook als gast was. Je steekt altijd iets op van zo’n medialunch. Ik heb er nu twee gevolgd en zal dat zeker vaker doen nu ik een pro betaald lidmaatschap heb. Ik raad je zeker aan om er eens een keer een te volgen en dan zeker met iemand die je aanspreekt.
Mega-waardevolle Challenge. Net even die stok achter de deur die ik nodig had om een start te maken met mijn boek. En dan win je ook nog de dagprijs, hoe leuk is dat! Dankjewel Janneke voor al je input!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid