facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Janneke Nijland fotografie

Janneke Nijland fotografie

Geschiedenis

Food fotograaf | Foodfirstnetwork | University of Applied Photography



"Jullie liefde en de mooiste dag van jullie leven vastleggen, écht zoals hij is, dat is mijn passie! Ik wil jullie laten stralen en pure momenten voor jullie vastleggen. Mijn fotografie stijl is dan ook spontaan, ongedwongen en relaxt.Mijn foto's vertellen het verhaal van jullie trouwdag op een speelse, kleurrijke en warme manier. Met een schaterlach, een traan van geluk en een knuffel van jullie lieve vrienden en familie."
Adres:
Telefoonnummer: +31653109763
Stad: Oosterbeek


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
FamilyLOOPED FamilyLOOPED 364 meter FamilyLOOPED turns your tablet in to an interactive, digital photo frame which enable...
Jaro van Meerten Fotografie Jaro van Meerten Fotografie 563 meter Check de nieuwe website; www.jarovanmeerten.nl
Recensies
Wat zijn wij blij dat we Janneke als onze fotografe mochten hebben tijdens onze bruiloft! We waren opzoek naar iemand die spontane, rauwe/natuurlijke moment vast kon leggen. De laatste tijd zag je veel 'earthy tones', maar we wilden gewoon foto's met diepe, rijke en volle kleuren. Janneke liet zien dat ze over dit alles beschikt en paste zich aan naar onze wensen. Naast haar geweldig talent, is ze ook een heel puur persoon. Vanaf de eerste ontmoeting gaf ze ons een fijn en vertrouwd gevoel. Ik kan niet anders zeggen dat het de beste keuze is geweest!
Janneke is een geweldige fotograaf en ik kan haar echt aan iedereen aanraden!! Na het eerste kennismakingsgesprek waren we al vol enthousiasme over hoe behulpzaam, relaxt en meedenkend Janneke is, maar ze overtrof echt al onze verwachtingen met haar prachtige trouwrapportage! Op de dag zelf zorgde ze ervoor dat we ons enorm op ons gemak voelde en mengde ze zich gemakkelijk onder de gasten. Ze is heel aardig en enthousiast en de prachtige, spontane en intieme foto's geven een perfect beeld van de emotie en sfeer van de dag. We kregen al heel snel de preview opgestuurd zodat we op onze huwelijksreis heerlijk konden nagenieten van onze bruiloft. We hebben enorm veel complimenten gekregen over de foto's en heel veel gasten hebben al gezegd dat als zij ooit gaan trouwen ze wel weten wie ze als fotograaf vragen. : Super bedankt Janneke!
Janneke is onwijs goed in haar vak! Haar grote kwaliteit is om je enorm op je gemak te stellen waardoor zij de mooiste versie van jou op de foto weet te zetten. Haar foto's zijn spontaan, creatief, vrolijk en ze weet echt de vibes van het moment vast te leggen. Echt een mega aanrader!
Wat een topper is Janneke! Ze heeft onze bruiloft gefotografeerd en ik ben echt zo blij dat we haar hebben gekozen want de foto's zijn echt super er is geen enkel moment verloren gegaan volgens mij heeft ze een tijd machine . Ik zou iedereen haar aanraden! Sterker nog, dat heb ik al gedaan. Janneke, Via deze weg nogmaals Hartelijk bedankt voor alles wat je voor ons hebt gedaan. Liefs!
Zeer kundige fotograaf en heel fijn als persoon. Janneke voelde meer als een extra gast op onze bruiloft dan als onze fotograaf. Ze heeft de dag precies zo vastgelegd als dat wij deze hebben ervaren. Zeer ongedwongen en toegankelijk, maar top kwaliteit foto's!
Janneke heb ik voor het eerst ontmoet tijdens een familieshoot. Ze is creatief en enthousiast om de mooiste momenten vast te leggen. Dit jaar een pregnancy shoot bij haar geboekt en ze stelt je zo op je gemak. Daarnaast kent ze de leukste locaties in NL en is ze flexibel en snel. De foto’s heb ik binnen zeer korte tijd ontvangen waardoor ik nu al kan nagenieten van de shoot.
Keer op keer weer mooie foto's gekregen! Janneke heeft goed zicht op de juiste compositie in de foto's, na de shoot een ruim aanbod aan leuke bewerkte foto's ontvangen. Echt top!
Lieve Janneke, wat een passie heb jij voor je werk! De hele dag ben je gefocust op het perfecte plaatje. En de perfecte plaatjes heb je zeker! Elk detail, glimlach en traan heb je perfect op de foto. En dat alleen met preview foto's Je was zo ontzettend enthousiast bij ons, alsof we heel speciaal waren, maar ik denk dat je dat effect bij iedereen hebt! Zo relaxed als jij bent. Bedankt dat je er was, dankzij jou dragen we al onze herinneringen voor altijd bij ons. Je bent een topper. Liefs Dave en Jennifer
Wat is deze vrouw een geweldige fotografe! Ze weet als geen ander emoties vast te leggen waardoor de herbeleving van onze mooie dag extra leuk werd! Ze weet precies de mooie plekjes te vinden en de juiste hoek te gebruiken zodat de foto's extra mooi uitpakken. Ze staat altijd op de achtergrond maar toch lijkt het op de foto's alsof naast ons stond. De professionaliteit straalt van de foto's af en dat is te merken in onze emoties bij het herzien. De foto's geven precies weer hoe de dag was en voor ons vele momenten zichtbaar gemaakt die wij zelf niet hadden meegekregen. Door haar ervaring in met vele bruiloften stuurde ze ook bij waar nodig zodat de foto's extra mooi uitpakten. Deze vrouw is echt een aanrader!
Dankjewel Janneke voor de top foto's, ontspannen sfeer en professionaliteit die je meebrengt ! Tot de volgende
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid