facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Janjp

Janjp

Info

Jan J.P. heeft een zeer breed assortiment aan onder andere beplatingsmaterialen, carports, terrasoverkappingen en alles voor uw erf of tuin.

Geschiedenis

Janjp.nl heeft een zeer breed assortiment aan onder andere beplatingsmaterialen, carports, terrasoverkappingen en alles voor uw erf of tuin. Wij verkopen allerlei soorten hout, waaronder larikshout, en alle benodigdheden voor uw zelf te bouwen creatie.

Producten

Dakbeplating: Dakpanplaten, damwandplaten, sandwichpanelen, golfplaten, geïsoleerde platen.
Lichtkoepels, polycarbonaatplaten, dakgoten, bakgoten, mastgoten en alle toebehoren. Carports, terrasoverkappingen, erfafscheiding, schuttingen, tuinmeubelen, dierenverblijven, speeltoestellen en tuinhuisjes



"Jan JP Bouwmaterialen webshop voor al uw bouwmaterialen beplating en toebehoren, carports en tuinhout. Bij Jan JP doen we er alles aan om u, de klant, zo tevreden mogelijk te maken. Daarom stellen we in alles uw wensen voorop, om zo samen de perfecte constructie te realiseren. Heeft u vragen? Of misschien behoefte aan professioneel advies? Neem dan gerust contact met ons op, of kom langs op onze locatie in Emmer-Compascuum!"
Adres: Rademakerstraat 17, 7881 JX Emmer-Compascuum
Telefoonnummer: 0591352870
ln.pjnaj@ofni
Stad: Emmer-Compascuum
Route: Rademakerstraat 17
Postcode: 7881 JX


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30
Zaterdag: 08:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: janjp nl aanbieding, janjp dakpanprofielplaten, janjp ervaringen, rademakerstraat 17 emmer compascuum, janjp carport, jan jp dakplaten, janjp kortingscode, jan jp marktplaats
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bad en Home Xl Bad en Home Xl 312 meter eind vorig jaar een nwe badkamer door deze firma gekregen.Ben erg blij met het result...
Hubo DoeHetZelf Hubo DoeHetZelf 423 meter Nette winkel en zeer behulpzaam personeel
Recensies
Ergens eind juni een bevestigingsset voor een harmonica schaduwdoek besteld. Na een week niks gehoord te hebben een mail gestuurd, wanneer ik het kon verwachten. Binnen een week werd het geleverd. Mooi want dat was nog voor we met vakantie zijn. Voor de vakantie, niets ontvangen, na de vakantie, niets ontvangen. Ik weer mailen en bellen. Morgen stuurt de planning je een mail en ergens volgende week heb je het thuis. Geen mail van de planning een week later nog steeds niets gehoord. Toen na meer dan een maand wachten de bestelling laten annuleren. Enige goede wat ik over JanJP kan zeggen is dat het terug storten van het geld in twee dagen geregeld was. Uiteindelijk de benodigde spullen besteld bij een concurrent Nettenverkoop binnen twee dagen had ik het in huis. Kijk, het kan dat je als bedrijf wat interne issues hebt, maar hoe je daarover communiceert en verwachtingen schept reken ik persoonlijk zwaar aan.
Hele vriendelijke mensen en komt wel betrouwbaar over maar communiceren erg slecht. Via de telefoon krijg je goede respons maar op mails wordt gewoon niet geantwoord. Heel lastig, je moet op bouwmaterialen al lang wachten, maar als er dan geen communicatie over is en het komt plotseling zonder afspraak... dat verstoort ook mijn planning en heb ik besloten deel van de order te annuleren. Telefonische communicatie: goed Communicatie per email: slecht Planning: slecht
Eigenlijk is 1 ster nog te veel voor dit bedrijf! Inmiddels 6 weken geleden een 15tal dakpanplaten besteld, waarvan de levertijd 2 weken zou moeten bedragen. In week 5 is er 2 keer een bezorgafspraak gemaakt die niet is nagekomen. De 3e bezorgafspraak lag er een stapel hout op de dakpanplaten en konden deze dus niet gelost worden, uiteraard heb ik zelf als particulier geen heftruck tot mijn beschikking. Een week later werden de dakpanplaten alsnog geleverd door een externe transporteur en zoals was te verwachten is de bovenste beschadigd. Nu is JanJP niet meer telefonisch te bereiken, hopelijk word er alsnog contact opgenomen aan de hand van deze review? Dat zou erg fijn zijn!
Net voor de bouwvak wat zetwerk besteld en nu nog steeds niet binnen Gaan slecht met je om en doen alsof ze niet weten waar het over gaat. Nu nemen ze de telefoon helemaal niet meer op ook geprobeerd om met andere telefoons te bellen maar ook daar nemen ze niet bij op. Nu denken wij dat ze failliet zijn omdat ze niks meer van zich laten horen. Alleen kan je nog wel bij ze op de website bestellen pas dus op met dit doen want je kan zomaar je geld kwijt zijn.
Carport besteld zou binnen 15 dagen geleverd worden en 3 dagen van te voren zouden we gebeld worden. Helaas niks gehoord. Zelf gebeld en uiteindelijk 3 week later een afspraak kunnen maken. Uiteindelijk geleverd. Palen van 12 cm zijn 11, te weinig schoren, geen bevestigingsmateriaal genoeg, te lange dwarsbalken en windveren. Ofwel er klopt maar weinig van. Klacht ingediend en vage excuses gekregen en een compensatie van 25 euro die we natuurlijk geweigerd hebben. Zoek je een goedkope carport zonder eisen en ben je zelf heel handig en vind je service niet belangrijk ben je hier aan het goede adres. Anders verder zoeken. Grootste pluspunt was de chauffeur, die was heel aardig.
Vandaag even een paar palen wezen kopen bij Jan JP. Erg vriendelijk geholpen. Namen alle tijd voor een prijsopgave van dakplaten die ik later nog een keer nodig ben. Gaven goed advies hoe deze te bevestigen. Heren bedankt!
Top service! Helaas is het hout momenteel slecht leverbaar. Daar hebben we helaas 2 weken op moeten wachten. Ze hebben hun best gedaan om zo snel mogelijk alles te leveren. En dat hebben ze ook netjes gedaan. Kortom een goede zaak. Voor een carpoort. Wij zouden eventueel nog keer terug komen naar deze winkel.
Veel slechtere service is niet te vinden!
Dakpanplaten op tijd besteld, zelf 4x er achteraan moeten bellen. Krijg je te horen dat ze niet leverbaar zijn. De website werkt perfect, het betalen perfect maar de verwachte levertijd en communicatie van janjp is ver onder niveau.
ik heb best wel veel meegemaakt maar dit slaat alles.... als je ze eenmaal aan de telefoon hebt zijn ze best wel vriendelijk maar wordt je vervolgens weer met een kluitje het riet in gestuurd door niet uitgevoerde terugbelverzoeken en leugens. Na heel veel bellen zouden uiteindelijk mijn sandwichpanelen na 3 maand geleverd worden maar helaas er kwam niemand deze leveren. Dit terwijl ik de planner in de ochtend tijdens laden had gesproken. Uiteindelijk per mail de order geannuleerd met een klacht. Men heeft niet eens fatsoen om te reageren. Als ik de reacties van dit bedrijf zie dan wordt alles op Corona geschoven. Dat leveringen door Corona vertraging oplopen begrijp ik en is alle begrip voor maar dit heeft niets met communicatie te maken! Voor mij nooit weer :
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid