facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor JANITAvanDIJK

JANITAvanDIJK

Info

WWW.JANITAVANDIJK.NL | orthopedagoog | praktijk voor talentontwikkeling



"orthopedagoog praktijk voor talentontplooiing diagnostiek & begeleiding vermoedelijk hoogbegaafd hoog ontwikkelingspotentieel twice exceptional 2E"
Adres: Spaarbankstraat 42, 8262 PB Kampen
Stad: Kampen
Route: Spaarbankstraat 42
Postcode: 8262 PB


Recensies
Janita heeft onze dochter weer laten stralen. Voor we bij Janita kwamen huilde ze elke dag omdat ze niet naar school wilde. Ze bleek hoogbegaafd en na een overstap naar het hoogbegaafdenonderwijs begeleidde Janita haar en leerde onze dochter weer vertrouwen krijgen dat leren leuk is. Van een schuw stil meisje werd ze weer het vrolijke spontane meisje dat graag op het podium staat dat we kenden van voor de saaie schooltijd. Ze is geniet nu van school en van leren en na school heeft ze energie om te spelen. Mijn dank is lastig in woorden uit te drukken maar is dagelijks voelbaar in mijn hart.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid