facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Janburgerauto's

"AL ONZE AUTO,S DEALER ONDERHOUDEN KM STAND ORIGINEEL MET 6 MAANDEN GARANTIE DE BESTE PRIJS KWALITEIT VERHOUDING"
Adres: faunastraat 11-2, 6657ax Boven-Leeuwen
Telefoonnummer: 0611060682
Stad: Boven-Leeuwen
Route: faunastraat 11-2
Postcode: 6657ax


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 17:30

Recensies
Auto gekocht na 20 kilometer stop de auto wist niet wat er aan de handt was gelijk gebelt de man was vriendelijk en heeft netjes de auto gelijk op gehaald en naar de garage gebracht en de ander dag kon ik hem ophalen en was net gemaak bleek iets kleins tezijn en kosten mijn niks netjes op gelost krijg van mijn 5 steren topi
Een zeer slechte ervaring met de aankoop van mijn auto in juni. Toen in juli bleek dat de airco niet werkte bij 46 graden met 2 kleine kinderen rond Parijs! en daarnaast de sleutel voor startproblemen zorgde gaf hij in eerste instantie niet thuis. Achteraf bleek dat de airco niet gevuld was. Schandalig! Dat gaf hij vervolgens niet eens toe 'want hij had de rekening van de garage'. Tja, inmiddels had ik ook een rekening van een garage om deze diagnose te stellen. Na lang getouwtrek heeft hij een nieuwe sleutel betaald, maar voor de kosten van de airco draai ik zelf op. Belachelijk, want als je een auto koopt zijn dat natuurlijk 2 zaken waarvan je uit mag gaan dat ze naar behoren werken. En als binnen een maand blijkt dat dat niet zo is, hoor je het netjes op de lossen. Dat laatste is zeker niet het geval. Ik zou niemand aanraden daar een auto te kopen. Wellicht in aanschaf goedkoper, maar van service heeft deze man nog nooit gehoord.
Eerlijk en betrouwbare garage en geen gekke poespas. Wij zijn blij met onze aangekochte Seat Ibiza en de service van Jan Burger Auto's. Bij thuiskomst hadden we 2 kleine schades ontdekt die zowel ons als bij de garage niet eerder waren opgevallen, dit is heel netjes met ons opgelost. Super fijn. Wat ons betreft dus een prima aanrader!
Gebeld voor een wagen te bezichtigen met serieuze interesse. 160 km voor niks gereden want het weer was volgens hem te slecht en dan zou de auto voor een proefrit zo "vies als een varken" terug komen.. Als ik zoveel geld uit ga geven voor een auto zou ik een proefrit wel op prijs stellen...en als ik niet serieus zou zijn ging ik niet zo ver rijden voor een wagen te bezichtigen. Dus nu maar verder kijken naar een garage die wel graag zijn auto's wil verkopen. Jammer van dit ontvangst.
Twee maanden geleden mijn eerste nette auto Seat Ibiza gekocht. voor mij een hoop geld. na 1 maand een technisch probleempje Jan Burger op gebeld en die zei stuur de rekening maar dan kom ik je tegemoed zo gezegd zo gedaan en ja hoor geld stond na 1 weekend op mijn rekening. Mijn auto rijdt als een zonnetje dus voor Jan Burger een dikke pluim voor de service en de kwaliteit.
Een betrouwbare garage. Goed geholpen bij het kopen van onze nieuwe auto. No nonsense. Auto was brandschoon.
vakkundig en grondig wordt je auto hier gereinigd en gepoetst waardoor hij er weer als nieuw uitziet. !
Ik vroeg iets en zijn netjes om antwoordt te geven super
Goeie ervaring met de eigenaar. Eerlijke vent.
Zeer vriendelijk te woord gestaan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid