facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jan van Diesen schoenmode - sportshop

Jan van Diesen schoenmode - sportshop

Info

Jan van Diesen, ondernemer in schoen en sport artikelen.

Adres: Teisterbandstraat 6-8, 5331 CP Kerkdriel
Stad: Kerkdriel
Route: Teisterbandstraat 6-8
Postcode: 5331 CP


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Van Diesen Zonwering, Diessen
Recensies
Altijd top word goed geholpen ook met ons down meisje zoveel geduld kom er zelf al toen met mijn eigen mama en nu ik met mijn 4 kinderen
Hier wordt je eerlijk geholpen. Verkopers zeggen wat wel goed is en wat niet goed is. Ruim aanbod. Onze maat zat er niet tussen en wordt toch geregeld dat ze er zijn.
Vriendelijk en heel kundig personeel. Ze nemen de tijd en geven goed & eerlijk advies. Kom hier vaak voor schoenen voor de kinderen. Aanrader!
Mooie winkel fijn personeel
Wat is het fijn om door deze vakmensen geholpen te worden. Ze nemen de tijd voor je toppie
super goed vriendelijk personeel en veel ecco
Mooie winkel met een uitgebreid assortiment voor dames, heren en kinderen. Vriendelijk en deskundig personeel! Midden in het centrum van Kerkdriel met voldoende gratis parkeergelegenheid. Flinke opstap voor de ingang en kleine opstap in de winkel maar er is een goede oprijplaat aanwezig waardoor de winkel ook toegankelijk is voor rolstoelen, rollators en kinderwagens.
Prettige winkel met vriendelijk en vakkundig personeel. Zeer servicegericht met een steeds wisselend aanbod. Ik heb hier al meerdere schoenen gekocht en ben uiterst tevreden.
Top service vriendelijk personeel je wordt er goed geholpen Ik had nog oude waardebonnen ingeleverd geen probleem bij Jan, kreeg zelfs wisselgeld terug TOP.
Altijd vriendelijk, goed advies. Kids weer blij met nieuwe schoenen. Lokaal kopen blijft een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid