facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jan van Dam Motoren

Info

Jan van Dam Motoren is al meer dan 25 jaar een begrip op het gebied van service en kwaliteit. Wij staan voor u klaar in het gemoedelijke Elst!



"Een onderhoudsbeurt, diagnose, reparatie uitvoeren of schade herstellen? Wij staan voor je klaar in de werkplaats. Sinds medio 1992 ervaring in het vakkundig onderhoud en reparatie van alle merken motorfietsen.Wij bieden u onze haal en breng service waarbij uw motor wordt opgehaald voor onderhoud en teruggebracht bij u thuis wanneer deze klaar is. Wij willen onze klanten graag ontzorgen!Geen vaste openingstijden maar U kunt gemakkelijk bij ons telefonisch een afspraak maken wanneer het U het beste uitkomt."
Adres: Pascalweg 11, 6662NX Elst, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: +31651312019
Stad: Elst
Route: Pascalweg 11
Postcode: 6662NX


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
WiMoto WiMoto 690 meter Fantastische vakman, speciaal voor mensen die graag iets unieks willen. Top ervaring!
Recensies
Hier een tijd geleden een honda vfr 800 fi gekocht. In eerste instantie vriendelijk door de eigenaar geholpen en de motor gekocht met 6 maanden garantie..en een afleverbeurt toen ik de motor na een aantal dagen op kon halen was de stemming al minder.. moest zelf bij het rdw loket met de eigenarese betalen voor het op naam zetten, de garantie was ineens nog maar 3 maanden en motor was niet voorzien van de banden die afgesproken waren.. toch besloten om ter goede trouw de motor mee te nemen... en wat een spijt ervan. Klein half jaar later moest de motor een beurt hebben.. Luchtfilter zat er gezien de sticker als 30.000 km op Rem en koppelingsolie zat te veel vocht in. Kuipdelen waren dusdanig gepolijst dat de lak te dun was geworden Centrale bout van het achterwiel was niet geborgdt en los getrild Balhoofd lager was strak gezet om speling te verhullen en er zaten scheuren in beide kleppendeksels Bij de 1e volgende beurt weer een waslijst en besloten om afscheid te nemen van de motor. Dit zal misschien net een rotte appel zijn geweest in hun voorraad.. maar koop hier nooit meer iets
KTM Superduke gebracht voor het uitbouwen van een alarm systeem en het vervangen van de accu. De motor loopt bij ontvangst beter dan die ooit gedaan heeft. Pro actief opgepakt kleppen gesteld etc. Verrast en zeer tevreden over het resultaat! Beveel dit bedrijf van harte aan!
Zeer prettige ervaringen met deze winkel. Eigenaar en monteurs denken graag mee voor de beste oplossing en niet degene die hun het meeste op brengt. Niet extreem duur en goede service! Al met al een aanrader voor motorondehoud.
Goede service, eerlijk advies, verstand en liefde voor motoren! Volop mooie kleding van goed merk. Ontspannen sfeer, ook al hebben ze het soms hartstikke druk.
Fijne motorzaak, ik heb mijn motor al een paar keer hier naar toe gebracht. Je wordt er altijd vriendelijk en goed geholpen tevens bieden ze een goede service.
3 keer gebeld en afspraak gemaakt dat motor opgehaald zou worden. Helaas is deze afspraak niet nagekomen.
In heel mijn leven ben ik nog nooooit zo slecht behandeld door een bedrijf. Zeer klant onvriendelijk en dit was ook nog is door de VROUW van de eigenaar.
kan een heel verhaal hier typen maar kort gezegd : gewoon top. Netjes eerlijk en betrouwbaar je word super geholpen.
Spontaan en gezellige bediening. Lekker bakkie koffie. Aanrader voor goede motor kleding.
Zeer betrouwbaar Garantie dat jij nooit spijt zal krijgen Motor rijschool Route 66
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid