facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jan van Beek Eigentijds Wonen

Jan van Beek Eigentijds Wonen
"Jan van Beek Eigentijds Wonen, al sinds 1959.Onze winkel staat bekend om moderne, strakke meubels, kleurrijk gepresenteerd. U vind bij ons diverse designklassiekers van gerenommeerde merken, aangevuld met de hedendaagse meubels.De winkel bestaat uit 3 panden, een aanbouw, schuur, entresol en kelder. Al die aparte, verrassende ruimtes maken het voor de bezoekers makkelijker om de werkelijke grootte van de meubels in te schatten.Er heerst bij ons een ontspannen gezellige sfeer.We kunnen u uiteraard goed adviseren, en we staan bekend om onze uitstekende service.Enkele merken die u bij ons kunt vinden :Artifort, Pastoe, Arco, Leolux, Pode, FSM, Artemide, Piure, Interlübke, Dutch Originals, Hülsta, Montis, Gelderland, Kristalia, etcetera"
Adres: Beukenplein 23 , Amsterdam 1092 BB, NL
Telefoonnummer: 020 665 6310
Stad: Amsterdam
Route: Beukenplein 23
Postcode: 1092 BB


Openingstijden

Dinsdag: 10:00-18:00
Woensdag: 10:00-18:00
Donderdag: 10:00-18:00
Vrijdag: 10:00-18:00
Zaterdag: 10:00-17:00


op zoek naar gerelateerd: jan van beek kortingscode, jan van beek rijsbergen, jan van beek lampen, jan van beek linkedin, jan van beek verlichting, jan van beek facebook, jan van beek fauteuil, jan van beek overleden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Blokker Blokker 361 meter
Andersom Andersom 370 meter
Zelf Design Zelf Design 428 meter
Camillustre Camillustre 514 meter
Xenos Xenos 728 meter
Blokker Blokker 736 meter
Scheltinga Wonen Scheltinga Wonen 796 meter Wij zijn heel blij en tevreden met onze aankoop. De winkel is prettig en er is vriend...
Vent Du Nord Vent Du Nord 1 km Leuke winkel met veel mooie artikelen. Prijs en kwaliteit zijn prima in balans en uit...
Easy Living Easy Living 1 km Hoop op goede aflevering en goede service. In de winkel vriendelijk geholpen.
De Ru De Ru 1 km De Ru is niet voor niets de beste behang winkel in Nederland, goede service, mensen m...
Woontante Woontante 1 km Gezellige winkel om lekker te “shoppen!”
Blokker Blokker 1 km
Bedvisie Bedvisie 1 km Bij ons bezoek geholpen door Daniël. Zeer vakkundig, neemt echt de tijd om alles wat ...
De Camer De Camer 1 km Arrogant, duur, niet klantvriendelijk en super onvriendelijk. Na het kopen van kussen...
De Emaillekeizer De Emaillekeizer 1 km Heel leuke nuttige artikelen je kijkt je ogen uit net een mooie pot gekocht vriendeli...
Peter Peter 1 km De Woonwinkel van Amsterdam Al 75 jaar een begrip Bedden,Gordijnen,Tapijt,Luxaflex,Ja...
Recensies
In 2019 hebben we een Varier Peel gekocht bij Jan van Beek. Van de website, keurig geholpen duidelijke communicatie en betrouwbare afspraken. Reparatie aan onze stoel perfect uitgevoerd, goede service. Dankjewel ons probleem super opgelost. Wij kunnen Jan van Beek van harte aanbevelen ook al wonen we in Vught!!
Vrijdagmiddag online besteld, binnen 24 uur op zaterdag eind van de ochtend geleverd. Super! Fijne prijs en efficiënt verpakt. Blij met m'n nieuwe designlampje :-
Heel tevreden over onze online bestelling. We werden telefonisch en per mail zeer goed geïnformeerd en geholpen! Snelle en vlotte levering!
Goede service. Contact en bestelling telefonisch en online afgehandeld. Kast werd netjes en snel geleverd en aan huis gemonteerd. Zeer tevreden.
Na een flinke zoektocht uiteindelijk hier een nieuwe Gelderland 4800 3-zitsbank aangeschaft. De geduldige, vriendelijke begeleiding door Frank bij de stofkeuze gaf de doorslag. Het is toch Ploegwool 77 geworden :
Mooie winkel op een erg leuke locatie. Erg veel keuzes. De werknemers zijn erg vriendelijk en willen je graag helpen. Bij de bezorging zijn ze erg voorzichtig en zorgen ze ervoor dat alles eigenlijk klopt.
Super service!! Ondanks dat we onze burolamp al meer dan 2 weken op ons dressoir hadden staan, ontdekten wij in de glazen lampenvoet krassen. Na telefonisch contact mochten we de lamp voor een nieuw exemplaar omruilen. Prettig persoonlijk contact, mooi aanbod designmeubels, top!
Goede communicatie, zeer snelle service. Een aanrader
Supergoede service voor mijn Hülsta kast. Enkele jaren geleden heb ik een Hülsta kast gekocht bij deze woonwinkel. Ik was toen al erg tevreden over de service, ze dachten goed mee over wat in mijn woonkamer het beste zou passen en namen daar ook de tijd voor. Na een verhuizing waren de onderdelen om de kast aan de muur te bevestigen kwijt geraakt. Een nieuwe set van Hülsta is best prijzig. In de winkel hadden ze nog een set liggen en die mocht ik zo meenemen. Wat mij betreft onderscheidt deze zaak zich met stip van andere meubelzaken waar ik tot nu toe heb gekocht, ook qua assortiment trouwens.
Topservice. Al vele jaren in het bezit van een originele Tecnolumen Wagenfeld tafellamp. Helaas was het koordje met metalen balletje na intensief gebruik stuk gegaan. Zonder dat ik klant ben en zonder kennis waar de lamp ooit gekocht is contact opgenomen met dit bedrijf. Voor dit bedrijf geen enkel probleem. Snelle reactie via de mail. Ik heb voor een zeer acceptabele prijs een nieuw koordje opgestuurd gekregen. Als gezegd: topservice. Mijn design tafellamp is weer compleet. Zeer bedankt mensen van Jan van Beek!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid