facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jan Stoffers Assurantiën B.V.

Jan Stoffers Assurantiën B.V.

Info

Wij zijn een onafhankelijk, regionaal werkend assurantiekantoor dat zich bezig houdt met bemiddeling in schade- en levensverzekeringen, pensioenen, hypotheken, financieringen, spaar- en beleggingsrekeningen, voor zowel particulieren als ondernemers.

Geschiedenis

Wij zijn een onafhankelijk, regionaal werkend assurantie kantoor dat zich bezig houdt met bemiddeling in schade en levensverzekeringen, pensioenen, hypotheken, financieringen, spaar en beleggingsrekeningen en employee benefits, voor zowel particulieren als ondernemers.

Tevens kan ons kantoor bemiddelen in de aan- en verkoop van onroerend goed. Voor ons actueel aanbod verwijzen wij u graag naar ons woningaanbod.

De klant staat bij ons altijd centraal.

Persoonlijke aandacht, omdat wij, mede door onze kleinschaligheid, direct op uw wensen kunnen inspelen. Ons streven is een langdurige relatie met onze klanten.

Wij zijn en zelfstandig dynamisch werkend professioneel kantoor, waarbij wij gebruik maken van een prima geavanceerd computersysteem en korte communicatielijnen. Hiervoor maken wij gebruik van: persoonlijke bezoeken, telefoon, fax en e-mail.


Voor onze klant moet het voordeel bestaan uit het feit dat deze weet (en merkt) dat hij goed, vlug en professioneel wordt geholpen en de beste condities krijgt voor de laagst mogelijke prijs. Hiervoor doen wij zaken met alle toonaangevende maatschappijen in Nederland.



"Stoffers is een makelaar- en financieel advieskantoor in één, met een breed aanbod aan diensten. Van de aan- of verkoop van je woning, hypotheken, verzekeringen en bankzaken; alles wat jij nodig hebt, vind je hier op één plek. De plek om jouw financiële zaken te regelen. Of het nu gaat om een eenvoudige inboedelverzekering of een complexe hypotheek bij echtscheiding; een financieel advies is en blijft maatwerk. Met meer dan 40 jaar ervaring weten we hoe we jou een passend advies kunnen geven gericht op hetgeen dat jij écht belangrijk vindt. Wij luisteren naar jou."
Adres: Stationsstraat 39, 6181 AD Elsloo (Limburg)
Telefoonnummer: 046-4376036
Stad: Elsloo
Route: Stationsstraat 39
Postcode: 6181 AD


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00

Recensies
Heel goede hulp gekregen van het team bij Stoffers met de hypotheek, het bieden op een woning en alles eromheen te regelen. Mede dankzij het team heb ik in een, voor mijn leeftijdsgroep lastige tijd om in de markt te komen, toch mijn eerste huis weten te krijgen. Enorm bedankt!
Heel goed geholpen bij Stoffers, met hypotheek en andere aanvragen. Gewoon Super sociaal en behulpzaam.
Vriendelijk en behulpzaam personeel. Ze bieden prima producten en waren gastvriendelijk met koffie en/of thee. Bovendien werdt de rekening van het te repareren glas van een gsm snel overgemaakt op onze rekening.
Vriendelijke en professionele afhandeling van onze hypotheekaanvraag. Zoeken echt naar oplossingen en leveren goede begeleiding. Staan altijd voor de klanten klaar. Een aanrader.
Regiobank, waar je goed, vriendelijk en deskundig wordt grholpen
Zeer vriendelijk personeel en goede service
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid