facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jan Stam Fietsverhuur

Jan Stam Fietsverhuur
Adres: De Kol, Waagweg 1, 7451 AZ Holten, Nederland
Telefoonnummer: 0548 366 802
Staat: Overijssel
District: Rijssen-Holten
Stad: Holten
Route: Waagweg
Huisnummer: 1
Postcode: 7451 AZ


Openingstijden

maandag: 10:00–17:00
dinsdag: 10:00–17:00
woensdag: 10:00–17:00
donderdag: 10:00–17:00
vrijdag: 10:00–17:00
zaterdag: 10:00–16:00
zondag: 10:00–11:00

Recensies
Prima electrische fiets gehuurd bij Jan Stam. Alba, Oerdegelijk. Geen vering in voorvork of zadelpen. Werd op de camping gebracht en gehaald voor 30 euro.
In één woord: Top! Heb hier een elektrische mountainbike gehuurd. De medewerker in de winkel was vriendelijk, en de mtb die ik meekreeg was een fatsoenlijke Ghost hardtail.nnHeb met zeer veel plezier route Rijssen en Markelo gereden, en dat voor een zeer schappelijke prijs van 31 euro voor de hele dag. Ik kan Jan Stam Fietsverhuur van harte aanbevelen!
Top ervaring ! Makkelijk via de webside te boeken. Goeie fietsen en prima super vriendelijke mensen. Onze fietsen stonden al klaar dus we konden zo op weg. Echt hele mooi omgeving. Aanrader !
We hebben hier 2 e- bikes gehuurd en 1 electrisch bakfiets. We zijn goed en vriendelijk geholpen. Ze dachten ook met ons mee omdat we onze hond voor het eerst in een bakfiets mee ging. Mooie en duidenlijke routekaart van hun mee gekregen. Mochten we met pech onderweg komen te staan dan kwamen ze ons helpen. Gelukkig niet nodig gehad maar helemaal top. Volgende keer huren we hier zekers weer.
Wat een geweldige service, de perfecte fietsen werden gebracht en gehaald, we hebben er van genoten. Complimenten voor deze handelswijze. Aanrader voor de volgende huurders. VrGr P&A
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid