facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jan Stam Fietsverhuur

Info

Jan Stam Fietsverhuur in Holten is een fietsverhuurbedrijf.
Wij verhuren fietsen, tandems, mountainbikes, e-bikes enz.
Ook verhuur aan groepen.



"Jan Stam Fietsverhuur is een all-round verhuurder van pedaal aangedreven rijtuigen. Ebikes, fietsen, atb's en tandems zijn te huren vanaf de locatie onderaan de Holterberg in Holten."
Adres: Waagweg 7, 7451 AZ Holten
Telefoonnummer: 0548-366802
Stad: Holten
Route: Waagweg 7
Postcode: 7451 AZ



op zoek naar gerelateerd: Fietsverhuur Haarle, fietsverhuur rijssen-holten, Fietsverhuur Hellendoorn, Elektrische fiets huren Holten
Recensies
Afgelopen weekend met onze collega's 55 personen fietsen gehuurd voor een feestavond enkele kilometers verderop. Duidelijke communicatie vooraf met een nette prijs! Fietsen stonden al klaar op locatie bij aankomst. Alle fietsen netjes lampen top, banden vol, geen defecten. Alle fietsen de volgende dag opgehaald op locatie door Jan Stam, wat vlekkeloos verliep. Nogmaals dank! Aanrader!
Prima service. Stonden netjes klaar, geen defecten en vriendeijke medewerkers. Duidelijke communicatie via de mail vooraf.
Fiets was technisch oké, maar zeker niet meer de nieuwste. Dat mocht de pret niet drukken, ik heb heerlijk ge-mtb-t op de Hellendoorn en Holten route
Wij hadden E mountainbikes gehuurd. Vooraf werd alles goed uitgelegd en het bos was echt super dichtbij!! De route was prachtig! Onderweg viel helaas een display/ondersteuning uit. Maar binnen 15 min kwam hij al een ander brengen, top service!! Aanrader om bij Jan Stam te huren, voor een goed tarief :
Groot assortiment, makkelijk online reserveren en betalen, goede en snelle service, kinderen mochten meekijken in de werkplaats.
Heerlijke ebikes en ook zo fijn dat ons hondje meekon in de fietshondenmand. Top!!!!
Prima bakfiets meegekregen, netjes verzorgd.
Prima ervaring, alles goed geregeld. 3 ATB's stonden volledig afgesteld op ons te wachten
Vriendelijke ontvangst, goede voorlichting over de fietsen, en goede service bij de aankoop van de ons gekochte ALBA fietsen. Zeker een aanrader als u een fiets gaat kopen of huren. 18-04-2023 ivm storing van de accu een bezoek gebracht, en de accu laten controleren door fa. J. Stam. In overleg met Shimano was deze niet meer te redden. De fa. Stam heeft ons zeer goed geholpen met het voorstel tot vervanging van de accu. Wij zijn na drie jaar gebruik van de fietsen, en de service. ***** zeer tevreden.
Keurig personeel, eigenaar Een huurfiets overgenomen voor een zeer nette prijs, gaan we nog hopelijk veel plezier van hebben.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid