facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jan Schreur rekreatie

Adres: Zandwilg 9-11, 1731 LS Winkel (Noord-Holland)
Telefoonnummer: +31224541227
Stad: Winkel
Route: Zandwilg 9-11
Postcode: 1731 LS


Recensies
De dag voor ons vertrek heeft de waterpomp het begeven. Na een telefoontje waren we op vrijdagmiddag voor de zomervakantie welkom voor reparatie ! Weekend gered en dit is niet de eerste keer dat wij op onmogelijke tijdstippen direct terecht konden. Echt iedereen is altijd vriendelijk en behulpzaam, kortom helemaal top.
Erg vriendelijke mensen. Echt een familie bedrijf.. Wij werden snel geholpen om onse caravan te laten keuren.. Ik had nog wat extra vragen over een ombouw.. Snel antwoord gekregen een gelijk en afspraak kunnen maken. Aan ons hebben ze een nieuwe klant er bij. Wij zijn tot nu toe zeer tevreden. Toen ik langs kwam stond er niet veel in de showroom Maar dat nu best anders zijn.
Zeer vriendelijk ontvangst! Helaas was de caravan niet wat WIJ ervan verwachtte, maar dat lag niet aan de klantvriendelijkheid! Ook de dames bij de receptie waren zeer vriendelijk! Top
Stel je een normale vraag via de tel of meneer ook airconditioning in een camper inbouwt die je zelf voor een niet te dure prijs heb kunnen kopen wordt je onjuist bejegend omdat je de airco niet bij hem heb gekocht. Nou, even werken aan je empathie. Dit heeft u een aantal klanten gekost denk ik. Maar meneer zal hieronder wel reageren met een natuurlijk ander verhaal. Anders kost het hem klanten en dus inkomsten. Ach ja, ben benieuwd naar uw politieke antwoord….
Naast campers ook caravan dealer! Zeer mooi assortiment en vooral hele fijne meedenkende en attente eigenaars en medewerkers! Behulpzaam, vriendelijk en gewoon goed met een heerlijke vleug nuchterheid. Familiebedrijf al enkele generaties. Hier onze Weinsberg caravan gekocht en ook in onderhoud én stalling! Bij aflevering nieuwe caravan veel lieve aandacht, slingers en cadeautjes ivm ons 30 jarig huwelijksjubileum. Jan En Jeanette bedankt! Zo fijn dat je hier niet als nummer wordt behandeld!
top bedrijf , jan zelf is een aardige kerel
Als de service net zo is als he ontvangst dan is het erg slecht gesteld met het bedrijf. De campers verkopen zich zeker zelf dus hoeft men geen moeite meer te doen. Een afraden.
Byzonder vriendelijke eigenaar gesproken, die alle tijd neemt om informatie te verstrekken. Aanrader
Een vakantie om nooit meer te vergeten. En om een ieder aan te bevelen of onze ervaringen mee te willen delen. We zijn geheel onervaren met het rijden van een camper. Maar met de fijne persoonlijke begeleiding en advisering hebben we via Jan Schreur een camper gehuurd met alles erop en er aan inventaris/ navigatie/ airco/ luifel letterlijk alles. Nagenoeg heel Frankrijk hebben we onbezorgd in drie weken tijd afgereisd met ons jonge gezin 2 kinderen van <2 jaar. De kinderen waren ontspannen, en papa en mama daardoor ook. We kregen bijna een brok in ons keel toen we afscheid moesten nemen van de camper. Heel erg bedankt voor de goede zorg en prachtige camper! Een dikke pluim! Groet, Maurice Vrijmoed
Een bedrijf met veel vakmanschap, mijn caravan van 35 jaar voldoet na een onderhoudsbeurt weer volledig aan de veiligheidseisen. Het bedrijf heeft vriendelijk en professioneel personeel. Prima service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid